g

e
Delon hollywoodi csillaga és új szerelme

 


Alain Delon három évvel ezelőtt agyvérzést kapott. Akkor a rajongói attól tartottak, hogy ütött a színész utolsó órája. Most azonban ismét javult az állapota, és a hírek szerint egy csinos japán hölgy meghódította a szívét a 85 éves filmsztárnak.

A francia filmlegenda a tervek szerint hamarosan Kaliforniába utazik, hogy részt vegyen a nevét viselő csillag leleplezésén, a Hollywood Boulevard menti Hírességek sétányán. A projekt már hónapok óta készül, de Delon fizikai állapota és a járvány miatt egyelőre késik a nagy esemény. A Paris Match szerint ennek az elkövetkező időszakban azonban meg kell valósulnia. A színészt várhatóan elkíséri majd lánya, Anouchka (30), valamint fiai, Anthony (56 éves) és Alain-Fabien (27). A családi kapcsolatok nem mindig voltak felhőtlenek a Delon családban, ám a tragikus események egymásutánja, különösen Delon közeli barátjának, Mireille Darc színésznőnek 2017-ben bekövetkezett halála, továbbá Nathalie Delon (Anthony anyja) 2020. januári halála, közelebb hozta a családtagokat egymáshoz. Delonéknak azért sincs könnyű dolguk egymással, mert valamennyien híres sztárok, nagy egóval rendelkező, népszerű emberek.

Alain Delon kaliforniai utazásának időpontja még nem ismert, de várhatóan  az Oscar-gálát követően, 2022. március végén kerülhet sor a jeles eseményre. Delon fiatalon megpróbálta meghódítani Hollywoodot, de nem járt szerencsével. Éppen ezért az életműve előtti tisztelgés igazi ünnep lehet majd. Hollywoodban, a kiválasztó bizottsághoz évente mintegy kétszáz pályázat érkezik, de csak húszat fogadnak el. A szerencsések csatlakoznak, ahhoz a körülbelül 2700 személyiséghez, akik már réz csillaggal rendelkeznek a fekete márványlapban.

Mint ismeretes Alain Delon agyvérzést kapott 2019 júniusában.  A színészt Párizsban, a Pitié-Salpêtrière-ben megműtötték, majd egy svájci klinikán folytatta lábadozását. Azóta lassan csordogálnak az információk az egészségi állapotáról. Alain Delont támogatják a gyermekei, Anthony, Anouchka és Alain-Fabien. Meglehetősen diszkréten kezelte a család a filmsztár betegségét. Ma azonban ismét jó az állapota, és a hírek szerint ismét megjött az életkedve.

„A lábadozásom alatt segített nekem egy személy, egy japán társ, aki velem van, aki hónapokon át vigyázott rám, a  szeretett Hiromi” - nyilatkozott a színész.  A TV5 Monde munkatársai által a párról készített képek lehetővé tették annak a nőnek a felfedezését, aki meghódította Alain Delon, olykor kissé törékeny szívét. A kedves társ támogatása elengedhetetlen volt a gyógyulásához. Alain és Hiromi már azelőtt is barátok voltak, mielőtt érzéseikből szerelem alakult volna ki. A francia legenda bevallotta, hogy szerelmet talált Hiromi karjaibanA japán hölgy teljesen más karakterű, mint Delon eddig ismert partnerei voltak.

 

Delon ismét boldog és tettre kész:
(A TV5 Monde fotója)


 

 

  

 

 

 

 Archívum Kapcsolat