g

e

Albert állítja, hogy nem fertőzte meg Charles herceget


Albert herceg, Monaco államfője már legyőzte a koronavírus fertőzést. Némi láz és köhögés után viszonylag gyorsan felépült. Viszont elhangzott a vád, miszerint Albert fertőzhette meg a brit trónörököst, Charles herceget.

A közelmúltban mindketten részt vettek ugyanis a Wateraid jótékonysági szervezet találkozóján, ahol a saját királyi házukat képviselték, a londoni Kings Place-en. Charles herceg, a Wateraid elnökeként Alberttel szemben ült a tárgyaláskor. Ezután olyan eseményláncolatok következtek, amelyeket az emberek összekapcsoltak. Először is Monacóban megerősítették, hogy Albert koronavírus tesztje pozitív lett. Nem sokkal később érkezett az üzenet, hogy Charles herceget is megfertőzte a koronavírus! Tény, hogy a 71 éves brit trónörökös megbetegedett, és ezután elszigetelte magát a skóciai Balmoral-kastély melletti rezidenciájában.
fAlbert herceget azonban meglepte a svéd női magazinban megjelent feltételezés, hogy Charles herceg tőle kapta el a koronavírust a tanácskozáson.
"Jelen voltam a megbeszélésen, de nem ráztunk kezet. Az asztal másik végén ültem, távol Chaerlestól. Biccentettünk egymásnak, így nem vádolhatnak azzal, hogy megfertőztem őt" - nyilatkozta Monaco uralkodója az egyik német rádióadó riporterének.
Az "American People" magazinnak adott interjújában pedig megerősítette, hogy felesége, Charlene hercegnő, valamint a ikergyermekei, Jacques és Gabriella nem kapta el a fertőzést. Albert egyébként egyáltalán nem tudja, hogy a vírus miként jutott el hozzá.
"Néhány hétig próbáltam óvatosan mindenre figyelni, és folyamatosan használtam a védőeszközöket is. Ennek ellenére lehet, hogy valaki egy méternél közelebb állt hozzám beszélgetés közben. Sajnos, ez az elmúlt időszakban bármikor megtörténhetett" - mondta Albert herceg. 
Szerencsére az eset óta már mindként herceg felgyógyult, és túljutott a válságos időszakon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archívum Kapcsolat