FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

     
 

 

weblap: www.eletero-prevencios-kozpont.hu

Vér és vitalitásmérés

Mire szolgál a Bioquant® lézerterápia kezelés?

A Bioquant® a vér orrüregen keresztül történő lézersugaras kezelési eljárást biztosítja. Ennek a készüléknek köszönhetően egészségesebbé tehető a vér összetétele, működése. Az egész világon folytatott klinikai tanulmányok támasztják alá, és erősítik meg a Bioquant® rendkívüli hatékonyságát. Már egy lézeres kezelés után javul a közérzet, növekszik a teljesítőképesség.

 • tr

   

   

   

   

   

 • Klinikailag igazolt az is, hogy a Bioquant® lézer lassítja az öregedés folyamatát. Kiválóan alkalmas rehabilitációra, illetve a szövődmények kialakulásának megelőzésére is hatékony megoldást nyújt! Mellékhatások nélkül cukorbetegség kezelésére is alkalmazható. A legjobb az, hogy ez a műszer nemcsak orvoslásra, de megelőzésre is kiváló!

  Mit érdemes tudni a Bioquant félvezető-lézerterápiás készülékről?

Egészségügyi segédeszköz, melynek működési elve a vörös lézerfényen alapul. Használat során bevilágítja az orrüreget és az agyüreg alsó részét, ahol besugározza az itt található erekben itt áthaladó vért és idegvégződéseket.

Aktiválja a vér minden alkotóelemét.

Stimulálja a központi idegrendszert, normalizálja az immunrendszert, és stabilizálja a hormonrendszert.

Fokozza az anyagcserét, ezáltal megindítja a zsírlebontást, csökkenti a vér viszkozitását ennek köszönhetően a vértestek elszakadnak egymástól, így teljes felületükkel képesek az oxigént felvenni.

Csökkenti a lipidek mennyiségét a vérben: a vér besugárzása során a vérben nagy mennyiségű, zsíroldó enzim aktivizálódik.

Javítja a szervezet oxigénellátását, csökkenti az olyan betegségek kialakulásának veszélyét, mint a vérrögök keletkezése az erekben, infarktus, agyérrendszeri betegségek, szívérrendszeri betegségek, stb. Alkalmas a magas vérnyomás gyógyítása és megelőzése, a vérnyomás stabilizálására.

Pozitívan hat a belső szervekre és az anyagcsere-folyamatokra. A rendszeresen alkalmazott kezelések után a javulnak a következő klinikai tünetek: az agy- és szívérrendszeri betegségek tünetei, rosszullét, fejfájás, mellkasi fájdalmak, depresszió, mellkas nyomás, amnézia, letargia, ischaemiás szívbetegségek. 

Javítja az alsó végtagok vérellátását, sikerrel alkalmazták az asztma gyógyítása, pajzsmirigyműködés javítása érdekében, idegrendszeri és nyirokérrendszeri betegségek esetén.

Miért hasznos az vércsepp-vitalitás vizsgálat?

 

w

Lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben. Kikövetkeztethető általa az immunrendszer állapota, a szabadgyökök okozta károsodás mértéke, a vitaminellátottság, a toxikusság mértéke, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúly zavarai, és nem utolsósorban gombák és paraziták jelenléte. Ön egy monitoron mindent láthat 1.800-szoros nagyításban, ami a vérében zajlik! A vér, mint mikro rendszer, minden információt tartalmaz az egész szervezetről.

 

 

Milyen a száraz elemzés, és milyen adatokat szolgál?

eA másik vércseppet fél órás száradás után vizsgálják meg, és az eredményeket a komplexebb egészségkép kialakítása érdekében összevetik az előző mérés "mutatóival". A száraz vér analízis során a baktériumok, élesztőgombák jelenlétéből, valamint a vércsepp felületén, karimáján megjelenő elváltozásokból következtetik ki az étrendből, életmódból, anyagcseréből származó savas végtermékeket, és ezek testen belüli elhelyezkedését. Legnagyobb előnye, hogy értesülhet olyan problémáról is, ami a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik. Így idejében meg lehet előzni a különböző betegségeket.

 

 

Az endokrin vizsgálatról

Mi a Magnetspace testelemző program lényege?

z

 

A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről. A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit, és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során. Már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének. A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését. A készülék az ideális állapotot és a vizsgálat eredményét egyidejűleg közli. Megmagyarázza a vizsgálati eredményeket, és ajánlást tesz a terápiára - életmódtanács szinten. Teljesen fájdalommentes, nem kell levetkőzni hozzá, mivel a vizsgálatnál elég az indikátorpálcát kézbe fogni.

 

u

 

Parazitaírtás Zapper készülékkel

A Zapper készülékről

A Zapper készülék szintén biorezonanciás berendezés.

Minden létformának és szerves anyagnak saját rezgési frekvenciája van, azaz, minden szervezet egy adott sávszélességű és magasságú saját frekvenciát bocsát ki.

Egy adott frekvencia meghatározott ciklusokban történő bevitelével lehetőség nyílik vírusok, baktériumok, gombák, és más élősködők, paraziták kiirtására elektromos kezeléssel oly módon, hogy az a testünket nem károsítja. Egy ilyen kezelés után a megcélzott kórokozók jelenléte már nem mérhető.

A mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, elpusztulnak.

Egy legyengült szervezet immunrendszere képtelen legyőzni az élősködőket, azonban a Zapper biorezonanciás készülék használatával megtisztíthatóvá válik.

A Zapper készülék 500 kHz-es tartományban négyszög hullámformát alkalmaz, mely azonban nem vált polaritást, lényegében pulzáló egyenáram.

Bármely, pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust, gombát, élősködőt megfelelő feszültségen (5-10 Volt), időtartamban (7 perc), és frekvenciatartományban (10 Hz - 500 KHz).

 

q

 

Parazitaírtás menete Zapper készülékkel

A kezelés időtartama nagyjából 50-60 perc, amely négyszer 7 perces ciklusból áll, köztük 7 perc szünettel. Az első ciklusban elpusztulnak a vírusok, baktériumok, élősködők, de néhány perc múlva ismét megjelennek újabb baktériumok és vírusok. A baktériumok és vírusok megfertőzik az élősködőket, és amikor azokat elpusztítjuk, ismét szabaddá válnak a bennük rejtőző vírusok és baktériumok.
A második ciklusban elpusztítjuk ezeket a szabaddá vált baktériumokat és vírusokat, de hamarosan újabb vírusok jelentkeznek, ezek az elhalt baktériumokból szabadulnak fel. A harmadik ciklus ezeket is kiírtja. A negyedik ciklus - mintegy biztonsági "ráadás" - teljes bizonyossággal végez az esetleges túlélőkkel.

(Az élősködők teste leárnyékolja a belsőjüket, ez az oka, hogy a Zappert a kezelés során több ciklusban kell használni.)

A kis feszültségen alkalmazott impulzusoknak semmilyen káros hatása nincs a kezelt személyre!

Tapasztalatok szerint az élősködők túlnyomó többségénél szükség van további kúrák, kezelések vagy más orvosi intézkedések alkalmazására, mert csak így lehet ezeket örökre kiűzni a szervezetből.

 

 

 

 

 

 

Cím:1135. Budapest, Róbert Károly krt. 96-100/1 em. 9-es szoba

Weblap: www.eletero-prevencios-kozpont.hu

A szolgáltatóval előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 

Telefonszám:

+36 70 502 8511

E-mail: ver.anna49@gmail.com

 

 
 
 
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2015. Minden jog fenntartva
Design: C@diz