FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 


Athina Onassis új életet kezd?

 

 

 

 

A néhai görög hajómágnás, Aristotele Onasiss unokája, Athina Onasiss Roussell elvált férjétől. A 32 éves dúsgazdag örökösnő tavaly 11 évi házasság után elhagyta a brazil származású, 44 esztendős Alvaro de Miranda Netot. A vagyonmegosztás miatti jogi csata azonban még tart. Doda Miranda már új barátnője, Denize Severo társaságában látható. A hölgy modell és tévés személyiség.

Tavaly márciusban Athina férje, egy másik nővel bújt ágyba Wellingtonban, a floridai családi villában. Azóta kitört a háború a házastársak között. A hírek szerint Athina biztonsági csapata fedezte fel az esetet. Alvaro de Miranda Neto, becenevén "Doda" egyébként számos nővel tartott kapcsolatot a korábbi időszakban, és erről már pletykák terjedtek Wellingtonban is. A történtek ellenére a bíróság ideiglenesen engedélyezte, hogy Alvaro, és első kapcsolatából, Cibele Dorsa brazil manökentől született 17 éves lánya, Viviana továbbra is Athina belgiumi házában lakjon.

 

 

 

Athina kérte, hogy a továbbiakban ne őt terheljék férje lányának túlságosan drága magániskolai költségeivel, de a bíróság ezt nem vette figyelembe, noha Viviana biológiailag nem a gyermeke Athinának. A görög örökösnő jelenleg még fizeti Alvaro és lánya eltartási költségeit is, ami mintegy 300 ezer euró havonta. További évi egy millió eurót kér Doda az örökösnőtől a házassági szerződésük értelmében. A bíróság hamarosan dönt arról, hogy a brazil exférj milyen mértékben részesülhet a belga és amerikai ingatlanokból, valamint az egyéb vagyonból. A férfi állítólag további jogi meglepetéseket tartogat egykori feleségének. Athina továbbra is működteti híres lovasbemutató showműsorát, aminek székhelyét Dél-Franciaországba tette át.


 

Athina hatalmas öröksége már a gyermekkorát is megmérgezte, hiszen édesanyja, Christina Onassis korai halála miatt apja és egy görög alapítvány kezelte azt. Kislányként látta, hogy apja, Thierry Roussell, valamint új családja is az Onassisok pénzéből él. Számos sorscsapással kellett szembenéznie, hiszen nagymamája 45 évesen önkezével vetett véget életének. Ezt követően a nagybátyja, Alexander 24 évesen halálos repülőgépbaleset szenvedett, majd egy évvel később a legendás nagyapja, Aristotele Onassis súlyosan megbetegedett, és belehalt a családot ért tragédiákba.

Amikor Athina felnőtt, gyorsan férjhez ment, hogy szabaduljon apja családi kötelékeiből. Úgy tűnt, hogy házasságában nyugalmat talált, de ez a békés állapot nem tartott sokáig.

A válóper kezdete után hosszú ideig mindenütt egyedül látták Athinát, akinek arca árulkodik hányatott sorsáról. Nemrég azonban beleszeretett az ismert olasz Alberto Zorzi lovas versenyzőbe, akivel hat hónappal ezelőtt találkozott a milánói jótékonysági gálán, Olaszországban. Azóta oda-vissza repül fogadott otthona Brüsszel és Milánó között.

Nem tudni, hogy jól döntött e, mert Alberto Zorzi(28) fiatalabb nála, ráadásul úgy hírlik, hogy Annalisa Giuntini a jelenlegi barátnője. Ki tudja, hogy a szeretetéhes gazdag örökösnőre milyen sors vár a jövőben, de az óvatosság sok bajtól megvédené. A brazil Doda esetében is sejteni lehetett, hogy Athinában elsősorban a milliárdos, sebezhető nőt látja, aki mellett úgy élhet, ahogyan egyébként soha, sőt még a válás után is gazdagon távozhat. Nem lehet tudni, hogy Zorzit az érzelmei vezérlik, vagy egy újabb vagyonra és hírnévre vágyó hódoló csupán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz