FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

Épül az újabb Atlantis hotel Dubajban

Dubaj mesterségesen alkotott Pálma szigetén áll a fényűző "Atlantis The Palm" luxusszálloda, ami a 2008-as megnyitása óta a gazdagság szinonimája. Mágnesként vonzza a hírességeket és a milliomosokat. A most épülő új projekt, a Royal Atlantis Resort & Residences, a továbbiakban "Atlantis2" túltesz ezen is. A  megaprojekt 2020 végére fejeződik be és 1,4 milliárd dollárjába kerül Dubajnak. Mint ismeretes a luxusüdülőhelyek kivitelezésére szakosodott Kerzner Csoport építette az első Atlantis szállodát, és természetesen az "Atlantis2" is a cég alkotása.

Az épülő luxusszálloda 63 hektáron terül el a Palm Jumeirah szigeten. A komplexum építése 2014-ben kezdődött. A szálloda dizájnja futurisztikus jellegű, és egy kecses "spa-híd" köti össze a két tornyát. Az egyikben üdülők, a másikban eladó lakhelyek várják az érdeklődőket.


A fenséges tornyokat összekötő híd tele van úszómedencékkel, vidám társalgókkal, oázisokkal az edzésekhez és a kikapcsolódáshoz. A vendégek saját végtelenített medencéjükben lubickolhatnak majd, és a legkiválóbb séfek irányításával készült ételeket fogyaszthatják.
A 43 emeletes ingatlan 185 méter magas, és 90 úszómedencével rendelkezik. A szálloda 22. szintjén egy végtelenített tetőtéri medence is függeszkedik 96 méter magasan a Pálma-sziget fölött. A lakónegyedben található 231 apartman mindegyike kettő vagy öt szobával rendelkezik, és a minimális induló ár 2 millió dollár. Valamennyi lakóegységhez terasz és végtelenített medence tartozik, a bérlők pedig saját stranddal rendelkeznek. Kizárólag a pénzes emberek paradicsoma lesz ez a szálloda is.

Duró Imre, a Cadiz Média lapigazgatója személyesen is megcsodálhatta a káprázatos "Atlantis The Palm" szállodát Dubajban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz