FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 

 

Milliárdosok és bábkormányaik!

 

Oly korban élünk, amikor egyes milliárdosok országokat is képesek felvásárolni. Amikor több ilyen hatalmasság összefog, akkor együtt uralhatják és irányítják a világ jelentős részét. Márpedig a multinacionális vállalatokban és a bankárcsoportokban ilyen koncentráció gyakorta létrejön. A hatalmasok további jelentős profitot úgy szerezhetnek, ha mindenütt engedelmes kormányok állnak az országok élén. Ezért a nemzeti érdekeket képviselő, megválasztott vezetőket szeretnék leváltani olyanokra, akik lelkesen bólogatnak az erős üzleti csoportok elképzeléseihez. Hogyan tehetik ezt meg? Lásd arab tavasz! Továbbá azt mondják, hogy segíteni kell a Közel-Keletről és az Afrikából érkező migránsokon. Valóban, mert a fegyverlobbinak köszönhetően néhány nagyhatalom lebombázta az ott élők otthonait, hogy ne legyen visszaút. Ám az ideérkező áldozatokat el kell tartani az európaiaknak. Ráadásul így szembefordíthatók az európaiak az afrikaiakkal. Miért volt erre szükség?

A spekuláns milliárdos csoportok tudják, hogy a nemzetállamok nem adják fel önként a pozíciójukat. Az Európára szabadított migránsok hada fellazítja a regnáló legitim rendszereket, főként akkor, ha az újonnan érkezőket több jog illeti meg, mint az őslakosokat.
Továbbá pénzelik azokat, akik zavargásokat keltenek, és napi tüntetésekkel akadályozzák az országok működését, Macedóniában ez jól megfigyelhető. Abban bíznak, hogy a választott kormányok a kialakult anarchia miatt felőrlődnek, és előbb-utóbb bedőlnek.
Az Európát irányító jófiúk és jó kislányok természetesen átmenthetik a hatalmukat, ha azt teszik, amire utasítják őket. Eközben a lakosság döbbenten figyeli, hogy az általuk megválasztott kormányzat többé már nem képviseli az érdekeiket. Egyes vezetők ugyanis az alakulóban lévő új világ csendőreivé váltak. Ezzel a választáson alapuló demokráciának vége! Az új világrendben már jól láthatók a show-elemek, a cirkusz, a megtévesztés. Néhány hónap alatt bárkiből államfőt lehet kreálni, ha elég pénz áll mögötte. A bankárvilágban nincs szükség többé a népakaratot megjelenítő nemzeti kormányokra.
Ráadásul, az Európa különböző országaiba betelepülő migránsok egy tömbben élnek. Megfigyelhető ez Franciaországban és Németországban is. Ha létszámuk eléggé felduzzad, akkor egyes milliárdosok támogatásával hamarosan autonómiát is kaphatnak az adott országokban. Mi több, új államot is létrehozhatnak, ezzel Európa hagyományos térképe egy csapásra átrajzolható, sőt a vezetőket ezzel zsarolni is lehet. A régi nagyhatalmi rendszerek megszűnhetnek. Merkel azon mesterkedik, hogy Németország ne legyen többé nagyhatalom, és Franciaországban is ez zajlik. A kontinensünk olyan lesz, mint a lyukas sajt. Ellentétek és gyűlölködés mindenütt. A gyenge és naiv európai polgárok jogait tovább csorbítják. A beözönlő afrikaiakat pedig valóságos biológiai fegyverként használják az államok fölött átnyúló gazdasági csoportok.

Természetesen nem csak egy ilyen tőkés szövetség észlelhető. Küzdelmük hadszíntere sem kizárólag a Közel-Kelet, Európa és Afrika, hanem Amerika is. Trump elnökké választásakor már összecsaptak ezek az csoportok. Az USA új urai azonban még nem elég erősek ahhoz, hogy minden téren szembemenjenek a hódító spekulánsokkal, noha érdekeik részben egybeesnek a nemzetállam törekvéseivel.
Ezzel egy időben az USA irányításából kiszorultak folyamatosan demonstrálják, hogy Európát mindenképpen térdre kényszerítik. Míg bábjaik hatalmon voltak, sikeresen felhasználták az általuk uralt nemzeti kormány erejét magáncéljaik, magánháborúik megvalósításához. Jól példázta ezt mindkét Bush-kormányzat.
Eközben az egyes országok nemzeti kormányai küszködnek. A pártok gyűlölködve egymásnak esnek, pedig már valódi szerepük halványulóban, hiszen tetten érhető a külföldről érkező támogatás, és látható kiknek a megbízásából cselekednek. Kicsit olyan ez, mint amikor a török időkben egyes nagyurak mindig ahhoz a nagyhatalomhoz álltak, aki többet fizetett. Hol a töröktől, hol az osztrákoktól kaptak birtokokat, várakat és tisztségeket. Most egyes pártok teszik ugyanezt.
Néhány európai ország kormánya már napjainkban sem képvisel nemzeti érdeket, ezért a választóik többé nem számíthatnak rájuk. Annak a felismerése zajlik jelenleg, hogy mindenki nácivá válik, aki nem paríroz a tolakodó, erőszakoskodó, nemzetellenes hatalomnak.
Miközben azon vívódnak a tömegek, hogy békés vagy fenyegető-e az iszlám, és kik tartsák el a migránsokat, a demokrácia csöndben kimúlik. Azok az erők, amelyek Európát egykor keletre és nyugatra osztották, nemrég betuszkoltak bennünket az unióba, hogy ismét megfoszthassanak a szuverenitásunktól. Most is meg akarnak bélyegezni bennünket, hiszen kétsebességes Európát javasolnak, hogy újból a világ peremére szoríthassanak.

Érdekes társaság:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz