FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

 

Szerelem, gazdagság, zsarolás

 


Ki ne ismerné a Bacardi nevet? Az italgyártó és forgalmazó konszern a világ egyik legnagyobb és leghíresebb családi vállalkozása. Napjainkban a vállalatot Monika Bacardi, a cégtulajdonos özvegye irányítja.

Lord Luis Gomez del Campo Bacardi 1933-ban született Kubában, ahol gyermekkorát is töltötte. Luis négy évtizeden keresztül vezette a Bacardi céget. A csoport több mint 200 alkoholos márkával büszkélkedhet. A Bacardi birodalom székhelye a bermudai offshore paradicsomban, Hamiltonban található.

Luis bejárta a világot, majd Monte Carlóban telepedett le. A Bacardi birodalom feje itt ismerte meg a csinos Monikát, akit feleségül vett, és hamarosan megszületett a lányuk, Maria Luisa. A férfi felhagyott a plaboy életmóddal a családi örömökért, miközben megvásárolta Monaco legszebb villáit. A gyáros a lánya születése után fokozatosan visszavonult a Bacardi csoport irányításától is, mert több időt akart tölteni a családjával. Állítólag Monika miatt változtatott korábbi életmódján.

Alig telt el néhány év a házasságkötés után, amikor Luis súlyosan megbetegedett. Kezdetét vette a rák elleni küzdelem, de a szörnyű betegség végül legyőzte, és 2005-ben, pontosan öt esztendővel a megismerkedésük után elhunyt. Luis halála után Monika és lánya, Maria-Luisa hosszú ideig kerülte a nyilvánosságot. Luis egyedüli örököseiként egy óriási nemzetközi céget birtokolnak. Monika a hűséges tanácsadók segítségével átvette a családi vállalat kezelését.


Monika Bacardi Olaszországban született. Művészetet és irodalmat tanult. Mrs. Bacardi több mint húsz éve él Monacóban. Korábban modellként dolgozott. Rajong a filmiparért, és férje halála után társult az olasz Andrea Iervolinoval. Közösen létrehozták 2013 végén, a római székhelyű AMBI Pictures vállalatot. A filmes társaság elnyerte a legjobb hollywoodi csillagokkat foglalkoztató projekteket. Monika Bacardi azonban nagyban gondolkodik, ezért 2016-ban az AMBI gyártó cége beszállt a kínai SinoLicensing ügyletbe. Azóta a csoport Kínában, Tajvanon és Hongkongban termeli és terjeszti a filmeket.
Monika öt nyelven beszél (francia, olasz, angol, német és spanyol). A kreatív hölgy tulajdonába került egy ideig a francia FOTO magazin, amit 2014-ben vásárolt meg, de 2017-ben eladta. Azóta saját filmgyártó cégére összpontosítja figyelmét.

Monika Bacardi zsarolás áldozata lett 2014-ben. A luxusautógyártó Raphael Abarth megzsarolta. Azt mondta, ha nem fizet, akkor nyilvánosságra hozza, hogyan találkozott a modellként dolgozó Monika néhai férjével. Monika ingatlanközvetítésben segített Luis Bacardinak. Állítólag Raphael édesanyja, Anneliese ajánlásának köszönhetően kapta meg a munkát, és így került kapcsolatba a milliárdossal. Nem sokkal ezután feleségül vette őt Luis Bacardi.  Raphael Abarth 234 ezer font úgynevezett "csatlakozási díjat" követelt Monikától, amiért a fényes társaságba bejuttatták.  Monika közel 80 ezer fontot fizetett a férfinak, majd végül a további követelőzés miatt nyomozókat hívott. A férfit letartóztatták, és elítélte a bíróság. A nagy pénz megszerzésének könnyű lehetősége mindig kísértésbe ejti az embereket. Monika, a hajdani modell ma a világhírű nemzetközi italgyártó cég tulajdonosa és feje.

Ezt a gyönyörű és költséges autót, a zsaroló, Raphael Abarth cége gyártotta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz