FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 
A Baldwinok új generációja

 

Ireland Baldwin szép és tehetséges. Kim Basinger és Alec Baldwin filmsztár lánya, színészként és modellként is dolgozik. A 21 éves Baldwin utód most a Guess vállalat szupermodelljeként mutatkozik be.
A Guess divatcég társalapítója, Paul Marciano szerint nagyon hasonlít anyjára, a szépséges Kim Basinger színésznőre. Ireland Baldwin szülei már régen elváltak, de apjával a korábbi vitáik ellenére is sok időt tölt együtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alec Baldwin testvérének, az ugyancsak filmsztár Stephennek és brazil származású házastársának, Kennya Deodatonak a lánya szintén a modellként próbálja meghódítani a világot. Hailey Baldwin eleinte balettozni tanult, de egy lábsérülés miatt pályát módosított. Később orvos akart lenni, végül a modellpálya mellett döntött, hiszen apja hírnevét itt kamatoztathatja a legjobban. A Maxim magazin nemrég a legszexisebb hölgynek választotta.

 

 

Hailey Baldwint azzal vádolják, hogy esztétikai célból plasztikai műtétet végeztek rajta, állítólag főként az ajkán és az arccsontján változtatott. Hailey tagadja a beavatkozást, és azt állítja, hogy egyszerűen csak fiatalabb volt. Hailey egyébként apjára, Stephen Baldwinra hasonlít leginkább. Alaia Baldwin, Stephen kisebbik lánya is a modellként dolgozik, de még nem olyan ismert mint a testvére.

 

Daniel Baldwin szintén színész. Lánya, Kahlea nem modell, ezt adottságai nem is tennék lehetővé. Producerként és forgatókönyvíróként dolgozik, és főként dokumentumfilmeket készít.

 

 

 

 

William Baldwin színész-producer lánya, Jameson szintén a modellpályához vonzódik. Követni szeretné unokatestvérei példáját. A szöszi Jameson, William legidősebb lánya, csinos és karcsú, vagyis ez már elégséges, hogy a família hírneve a kifutókra repítse. Jól látható egyébként, hogy hölgyekben nincs hiány a Baldwin család új generációjában.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz