FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

Brigitte Bardot unokái

 

 


A 85 éves Brigitte Bardotnak nincs jó kapcsolata két unokájával. A világhírű színésznő az anya szerepében sem jeleskedett. Egyetlen fiát, Nicolast az apja nevelte fel. A francia sztár ugyanis az anyai ösztön hiányára hivatkozott. „Nem akartam új embert hozni a világra. Azt hiszem, túl sokan élünk a Földön, és mindez megijesztett"-nyilatkozta egykor.

Bardot szigorú nevelésben részesült, de a szabad, emancipált, saját útját járó nő alakját testesítette meg. Kicsapongó életéről a sajtó rendszeresen beszámolt. A szexszimbólummá vált, labilis alkatú, gyönyörű Brigitte az 1960-ban elkövetett öngyilkossági kíséletéért az újságírókat okolta. A színésznő éppen ebben az időszakban vált el férjétől, Jacques Charriertől. A férfi kizárólagos felügyeleti jogot kapott közös gyermekük, Nicolas felett.

 

Brigitte Bardot fia anyjától távol nőtt fel, és természetesen a színház világában találta meg a helyét, majd 1984-ben feleségül vette Anne-Line Bjerkan norvég szupermodellt. Házasságukból két lányuk született, Anne Charrier, és Thea Charrier. Ők Brigitte Bardot unokái. Nicolas-Jacques Charrier napjainkban 59 éves és remek ember. A színész-rendező szereti a gyermekekeit, törődő apa, és a családjával együtt Norvégiában él.

Bardotnak fájdalmasan alakult a kapcsolata a fiával, bár egy időben úgy tűnt, hogy enyhülnek a gondok. Először 1992-ben találkozott az unokáival, azon a családi találkozón, amit jelenlegi férje, Bernard d'Ormale szervezett. Ám ezt követően az 1996-os évben ismét a bíróságon kötöttek ki. Brigitte Bardot könyve, az "Initialen BB" fiát és exférjét egyaránt megdöbbentette. Brigitte megsértette a magánéletük szféráját, és sokkoló kinyilatkoztatásai is károsan hatottak. Végül a filmsztárnak 150 000 frank kártérítést kellett fizetnie egykori férjének, Jacquesnak és 100 000 frankot a fiának, Nicholasnak.

Bardot részben saját sztárságának köszönhetette, hogy szexszimbólumként nem válhatott szerető anyává. A két szerepkört kétségtelenül nehéz egyeztetni. Az intim információk publikálása pedig arra utalt, hogy mindig mindent feláldozott a hírnévért és a sikerért.

Brigitte a Paris Match újságnak a következőket nyilatkozta 2009-ben: "  Nem, nem vagyok jó nagymama. Az unokáim  Norvégiában élnek apjukkal, Nicolas Charrierral, nem beszélnek franciául, és nincs lehetőségünk a találkozásra." Brigitte azt is elmondta, hogy egyébként soha nem hitt a vérkötelékekben.
A ma már 45 éves Anne Charrier, Bardot idősebbik unokája ugyancsak ismert, sikeres színésznő. Televíziós és színpadi szerepekben egyaránt remekel. Egyáltalán nem közeledik a nagyanyjához. Húga, a 29 éves Thea fotómodell, viszont elkezdett franciául tanulni, hogy beszélgetni tudjon híres nagyanyjával.

Brigitte Bardot számára az anyaság továbbra is kényes téma.  Az egykori filmsztár ma állatvédelmi aktivista, a La Madrague-i ​​birtokán él.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz