FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Barron Trump az első fiú a Fehér Házban az ifjabb JFK óta

 

 

A repülőszerencsétlenségben elhunyt ifjú John F. Kennedy óta Donald Trump elnök legkisebb gyermeke, Barron az első fiú, aki hivatalosan a Fehér Házban lakik. Azóta ugyanis, fiaik nem lévén, csak elnökök és lányaik éltek az épületben.

A Trump család Fehér Házba költözését hosszas huzavona előzte meg, hiszen annak a kényelme meg sem közelíti valódi otthonuk, a Trump-torony luxuskörülményeit. Viszont az elnököt megillető kiemelt védelem a toronyházban nem biztosítható megnyugtatóan. Emiatt jelenleg a család magánlakásai a Fehér Ház második és harmadik emeletén találhatók.

Ez nyilvánvalóan visszalépést jelent a családtagoknak. Az elnök legkisebb fia a Trump Tower-ban például egy hatalmas termet birtokolt, amit anyja csak Barron nappalijának nevezett. A Trump-klán legfiatalabb tagja is immár 12 esztendős, és a gyermekkel elég sokat foglalkozik a sajtó.
Az elmúlt 35 évben valamennyi elnök csemetéje a patinás Sidwell Friends iskolában tanult. A Fehér Ház megerősítette, hogy Barron ezzel szemben a St. Andrew püspöki iskolába jár Marylandben. Melania elégedett az intézménnyel, sőt egyik nyilatkozatában megdicsérte az iskolát sokszínű közösségért és tudományos elkötelezettségéért. A 12 éves Barron Trump már majdnem olyan magas, mint apja és az édesanyja. Bár Barron hivatalos mérete nem nyilvános, a fotókon azonban jól látszik, hogy csak néhány hüvelykkel alacsonyabb apjánál és Melaniánál.
A first lady gondos anya, mindennel törődik, beszélt Barronnal a kábítószer-függőség veszélyeiről is.  Megtanította neki, hogy mi a helyes, és mi okozhat bajt. "Mindig elmondom, hogy a kábítószerek nagyon veszélyesek, és roncsolják az elmét és a testet, hiszen a kábítószerfüggők jobban szeretik drogokat, mint saját magukat." Nem véletlen, hogy a legifjabb Trump-sarj egészséges életmódot folytat, és kedveli sportolást.

Melania Trump azt mondta, szeretné távol tartani a fiát a reflektorfénytől, mert Barron is megérdemli a normális gyermekkort, annak ellenére, hogy a szülei a közélet és a társadalom fontos tényezőivé emelkedtek. Az elnök felesége mindenképpen meg akarja védeni a fiát az inzultusoktól és a felesleges vegzálásoktól. A tizenkét éves Barron ritkán jelenik meg nyilvánosan a szüleivel. A fiú egyébként sem kedveli a ráirányuló túlzott figyelmet, valószínűleg ez az oka, hogy a fotókon egy kis szomorúság fedezhető fel az arckifejezésében. Édesanyja szerint Barron minden negatív körülmény ellenére boldog gyerek, erős, kemény karakter, és élvezi az életet Washingtonban. Nem átlagos képességű, hiszen Barron Trump már 11 évesen sakk nagymesteri címet nyert. Édesanyja szerint harcos, mint az apja, de érzékeny szív dobog a keblében.

A Trump házaspár karácsonya:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz