FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

Hadidok hadai

 

 

 

 

 

Bella és Gigi Hadid, a két szépséges szupermodell mindent megtesz azért, hogy a figyelem mindenhol rájuk irányuljon. Apjuk, a palesztin milliárdos Mohamed Hadid pedig kiváló partner a hivalkodásban. Az ingatlanmogul megalomániás. Még 2017-ben illegálisan felépített Bel Airben egy óriáskastélyt. Az gigaingatlanban földalatti hálószobák és IMAX színházak találhatók, amelyek ugyanolyan extravagánsak, mint maga Hadid.

 

 

 

Korábban a hatóságok már többször is büntetést szabtak ki a szabálytalanságok miatt. Most azonban bíróság előtt is felelnie kell a történtekért. A 68 éves Mohamed Hadidot azzal vádolják, hogy megsértette az építési szabályokat annak érdekében, hogy felépíthesse a "Starship Enterprise" nevű gigantikus otthonát. Egy ugyancsak gazdag ügyvéd szomszédja viszont retteg attól, hogy az otthonára rácsúszhat a szabálytalanul létrehozott hatalmas épületkomplexum. Nem csoda, hiszen Los Angelesben gyakoriak a földrengések. Mohamed Hadid védői viszont megpróbálják húzni az időt, hogy megfelelő muníciót teremthessenek a jogi küzdelemhez.
A palesztin születésű Hadid arról híres, hogy addig ügyeskedett, amíg Los Angeles egyik vezető ingatlanfejlesztőjévé vált. A milliárdos sokat invesztált két leánya modellkarrierjébe is, akik fehérneműjük kivillantásával vonulgatnak a vörösszőnyegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz