FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

Belmondo elégedett az utódaival

 

 

 

 

 

A 84 éves Belmondo, 87 film ikonikus sztárja élvezi utódai sikerét. A híres sztár édesapja egykor Algériából települt át Szicíliába, de Jean-Paul már Franciaországban született. Belmondo leszármazottai tehetségesek, de eddig még nem értek el a világsztáréhoz hasonló sikereket. A színész négy gyermeke közül a 14 éves Stellát imádja legjobban. Patrícia lánya (1958) meghalt párizsi lakásában egy tűzben, amit a kandallóból kipattant szikra okozott még 1994-ben.

Florance Belmondo 1960-ban, Paul fia pedig 1963-ban látta meg a napvilágot.  Florance családanya. A sztár egyetlen fia, Paul pedig a motorversenyzésben ért el eredményeket.

Belmondo legfiatalabb lánya, Stella az egykori balett-táncosnő, Natty Tardival való házasságából született 2003-ban. Noha Nárditól már 2008-ban elvált, kislányával rendkívül szoros a világhírű sztár kapcsolata. A kék szemű Stella karcsú, törékeny kislány, aki mindig odafigyel arra, mit visel. Kiváló tanuló, és jó iskolai eredményeiért híres apja egy szürke kancával jutalmazta szeretett gyermekét. Stella fiatal kora ellenére is tehetséges lovas a büszke apa szerint.

 

Az idős színész legfiatalabb gyermekéről csak áradozva nyilatkozik. Az élet csodálatos ajándékának tekinti. Figyelemre méltónak, gyengédnek és nőiesnek nevezte. A kis színészcsemete 9 évesen szerepelt először a "Vivement dimanche prochain" francia tévésorozatban. 

Stella Belmondo jóval fiatalabb Jean-Paul unokáinál, akik közül ketten is sikeresek. A szép, 29 éves Annabelle Belmondo, Florance lánya modellként ért el eredményeket. A 23 éves Victor pedig Jean Paul Belmondo fiának, Paulnak a gyermeke, és filmszakmában forgatókönyvíróként debütált a "Süket szívek" című alkotással. Victor Belmondo nemrég bemutatott új rövidfilmjét Arnaud Khayadjanian rendezte.

 

 

Jean-Paul Belmondo viharos életvitelének köszönhetően agyvérzést kapott, emiatt a jobb karja lebénult. Az elmúlt évek alatt betegségéből szerencsésen felépült. Talán ennek okán a családi kötelékeket a korábbinál fontosabbnak érzi. Unokái nyilvános bemutatkozásainál is megjelent, ami feltétlenül a törődés jele. A legtöbb figyelmet kétségtelenül a kis Stella lánya kapja. Lovaglásaira heti gyakorisággal elkíséri. Stella Belmondo a nyáron New Yorkban járt anyjával, ahol önfeledt napokat töltöttek.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz