FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 

 

 Cindy Crawford gyermekei is modellek

 

 

 


Presley és Kaia Gerber két szupermodell, Cindy Crawford és Rande Gerber gyermekei. Kaia már 10 éves kislányként óriási érdeklődés közepette szinte berobbant a modellvilágba. Csinos Versace gyermekruhákat mutatott be fantasztikus sikerrel.

 

Kaia jelenleg 16 éves, gyönyörű, kedves és népszerű. Nemrég testvére, a 18 éves Presley is megkezdte modellkarrierjét. Presley Gerber nagyon hasonlít az édesanyjára, a még mindig gyönyörű Cindy Crawfordra.  A csinos fiatalember jelenleg a Dolce&Gabanna divatmárkát népszerűsíti.

 

 

Eddig főként Kaia sikereitől visszhangzott a sajtó, most viszont már az bátyja is felzárkózott. A két szupermodell gyermekeinek kétségtelenül kikövezett út vezet a világsikerhez. Cindy a 90-es évek legkeresettebb sztárjaként csillagászati összegeket vágott zsebre. Férje, Randi Gerber 1962-ben született Long Islandon, és a divatszakma mellett marketing diplomát szerzett.  Modellként kezdte pályafutását, akárcsak felesége, a csodás Cindy. A jóképű és ma is kifogástalan megjelenésű Gerber az üzleti életben is sikert sikerre halmozott. Testvéreivel megalapította a Gerber csoportot, és luxusbárokat, étteremláncokat üzemeltet Európában valamint az Egyesült Államokban.

 

 

Gerber nemrég új tequila márkát hozott létre, és igen eredményesen forgalmazza is. Partnere ebben George Clooney. Állítólag ők gyártják a legselymesebb, legfinomabb ízű Tequilát. Cindy és Rande meglehetősen gazdagok, gyermekeikkel együtt Malibuban laknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz