FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

Douglas bermudai projektje megfeneklett

 

Az Oscar-díjas Michael Douglas színész néhai édesanyja, Diana Dill Bermudán született. Családtagjai ma is az Atlanti-óceáni apró szigeten élnek, hiszen felmenői még az 1600-as években telepedtek le ezen a vidéken. A Dill az egyik legrégebbi és legismertebb família Bermudán. Michael Douglas kétségtelenül remek géneket örökölt, hiszen anyja 92 évesen 2015-ben hunyt el, apja, a világhírű Kirk Douglas pedig már 102 esztendős. Michael mindig is sok időt töltött a szigeten, amelyhez kedves emlékek fűzték. A színész családja birtokolta és üzemeltette a tengerparti Ariel Sands hotelt és a hozzátartozó 14 hektáros üdülőterületet.

Anyja halála után Michael Douglas és a felesége, Catherine Zeta-Jones nagy terveket szőtt, hiszen a vízparton fekvő ingatlanon, ami Diana Dill családjának a tulajdonát képezte generációkon át, egy korszerű üdülőközpontot akartak létesíteni. Még 2008-ban megkezdődött a terület lendületes átalakítása. Az építtetők vállalták, hogy az új üdülőhely kialakításakor tiszteletben tartják az eredeti Ariel Sands Hotel szellemét. Sikeresen elkészült 28 luxuslakosztály és 26 két- és három hálószobás óceánra néző ház.  Douglas szerint a terület egyik fő értéke, hogy ez az első és valószínűleg az utolsó angol kolónia, ami repülővel 90 perc alatt elérhető New Yorkból. Lényegében Bermuda Nagy-Britannia legrégebbi tengerentúli területe.

Douglas szorosan együttműködött a helyi szakértőkkel az ingatlan fejlesztésében. Megnehezítette a helyzetét azonban az, hogy New York-i üzleti partnere, Seth Weinstein 2015-ben december elején  kiszállt az üzletből. A projekt azonban haladt tovább, közben a sztár új befektetőket keresett, de sajnos nem talált megfelelő partnert. Ennek ellenére úgy tűnt, hogy a kedvelt Ariel Sands üdülőhely hamarosan újra megnyithatja kapuit, mivel 2017-ben befejezték a nagyszabású fejlesztési terv jelentős részét, és számos luxusvilla elkészült.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones tulajdonosként mindvégig kulcsszerepet játszott a terv megvalósításában, mégis nemrég a nyitás helyett eladásra kínálták 12,5 millió dollárért a részlegesen felépült üdülőközpontot. Jelenleg tehát az Ariel Sands jövője bizonytalan. A sztárnak rá kellett ébrednie, hogy az ingatlanfejlesztésnek is megvannak a maga fortélyai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz