FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 
Bono a globális elitet támogatja


A multimilliomos ír rockénekes, Bono szerint a tömeges bevándorlást kritizáló politikai erők a Sátántól valók. Az U2 énekese a globális elit támogatója. Az ír lapok szerint a sztár bátran ösztönzi a korlátlan bevándorlást, hiszen biztonság várja fényűző és jól őrzött dublini házának magas falai mögött. Az elmúlt időszakban Bono számos vitában részt vett, ahol mindig egyértelművé tette, szeretné, ha az afrikaiak átvennék a világ irányítását.

Szokásává vált, hogy a bevándorlás ellenzőit nyilvánosan kigúnyolja. Októberi milánói koncertjén Salvinit kritizálta. Azt mondta a színpadon, hogy az összes populista politikusnak, így az olasz belügyminiszternek is ugyanilyen az arca, és eközben az általa viselt sátáni maszkra mutatott.
Sokan úgy tartják, hogy az énekes feleslegesen avatkozik a politákba, és cselekedetei valójában kizárólag a pénzügyi hatalmasok érdekeit szolgálják. Számos fotó igazolja, hogy rendszeresen találkozik a bevándorlást támogató európai politikai vezetőkkel.

A nyugati lapokban megjelent, hogy miközben a szegénység ellen kampányol, saját pénzét adóparadicsomokban helyezte el. Bono valódi neve Paul David Hewson, egyike azon remek neveknek, amelyek a nyilvánosságra hozott adóparadicsomi papírokon is szerepelnek.
Amikor   Írországban megszűntették 2006-ban a hazai művészek számára az adókedvezményt, akkor Hollandiába helyezte át az U2 zenekar üzleti ügyeit irányító vállalkozás székhelyét. Richard Murphy adótanácsadó elmondta, ha Bono úgy gondolja, hogy éppen olyan, mint bármelyik más ír, akkor adót is kellene fizetnie. Ez az egyetlen módja, hogy Írország kitörjön a rendetlenségből, amelyben leledzik. Paul McGuinness azt állította, hogy az U2 üzleteinek 95 százaléka Írországon kívül zajlik, és emiatt igenis sokféle adót fizet a világ számos részén. Ennek azonban ellentmond az adóparadicsomot használók listája.Miközben Bono állítólag a társadalmi igazságosságért küzd, és a szegénység ellen kampányol, valójában a globális elitnek dolgozik. II. Erzsébet királynő lovagkereszttel tüntette ki, amit a sztár büszkén mutogat. Bátor brit újságírók szerint valódi lázadók nem kapnak ilyen elismerést.

 

 

A nyomorgókért aggódó énekes több házzal is rendelkezik. Képünk a francia tengerparti villája látható:

 

Sonny Bono írországi házának bejárata. A birtokra nem könnyű bejutni:

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz