g

e


Halál, drog és erőszak Bobby Brown családjábanAz afro-amerikai rapper és zenész Bobby Brown eddig három családtagját veszítette el. Először exfelesége, Whitney Huston halt meg, majd közös lányuk Bobbi Kristina. Legutóbb pedig előző kapcsolatából származó fia, a 28 éves Bobby hunyt el. A halottkém jelentése szerint Bobby Brown Jr. alkohol, kokain és az erős opioid fentanil túladagolása miatt vesztette életét Los Angeles-i otthonában, 2020. november 18-án. A 2021. március 22-én közzétett boncolási jegyzőkönyv balesetként említette a halálát, mivel a fiatal zenésznek már korábban is volt kábítószer és alkoholfogyasztási gondja.

Az idősebb Bobbi Brown egykori felesége, a hatszoros Grammy-díjas énekesnő, Whitney Houston még 2012-ben, a Beverly Hilton hotelben megfulladt egy fürdőkádban. Tizennégy évi házasságukat rendszeres családon belüli erőszak, hűtlenség, és folyamatos kábítószer használat jellemezte. Közös lányuk, Bobbi Kristina 14 éves volt, amikor a szülei elváltak, és az anyja kapta a szülői felügyeleti jogot. Bobbi Kristina édesanyja több dalában is énekelt, egészen kis korától fogva. Amikor a 2015-ös Whitney-film készült, a lány dühös volt a rendező Angela Bessettre, amiért más kapta Whitney szerepét a filmben. Angela azt nyilatkozta, hogy tisztában kellene lennie vele, hogy a színészet külön szakma, és Bobbi Kristina nem színésznő.

Whitney halála után a leányzó úgy döntött, énekesként anyja nyomdokaiba lép. Még 2014 októberében eljegyezte magát egy régi barátjával, Nick Gordonnal. Whitney Houston egy árvaházból vette magához a 12 éves Nick Gordont, aki éveken át együtt élt a családdal. Gordon és Bobbi Kristina, Houston 2012-es halála után, romantikus kapcsolatba került. Ám a 22 éves Bobbi Kristinát, Whitney Houston hagyatékának egyedüli örökösét, 2015 januárjában eszméletlenül találták a fürdőkádban, majd 6 hónapig kómában feküdt, és júliusban meghalt. Bobbi Kristina Brown boncolása során számos kábítószert és vényköteles gyógyszer maradványát találták a testében, köztük marihuánát, alkoholt és nyugtatásra vagy szorongás kezelésére használt gyógyszerekét. A halál oka a kábítószer mérgezéssel összefüggő merülés volt, és 2016-ban egy atlantai bíró úgy döntött, hogy Nick Gordon felelős Brown haláláért, majd 36,25 millió dollár, azaz 10,6 milliárd forint kártérítést kellett fizetnie. Öt évvel Bobbi Kristina halála után Nick Gordon sem kerülhette el a sorsát, 2020 januárjában a férfi heroin túladagolásban hunyt el - adta hírül a Daily Mail.
Bobby Brown rapper hét gyermeke közül kettőt már elveszített.  Egykori felesége, Whitney szintén halott. Halál, kábítószer, erőszak jellemzi a család életét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archívum Kapcsolat