FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

 

 

Bruce Willis megválik vidéki birtokától

 

 


Bruce Willis(63) és felesége, Emma Heming(40) megválik az idilli Bedford Corner közelében lévő ingatlanától. A sikeres "Die Hard" filmsorozat hőse azért értékesíti az ingatlant, mert a birtok túl messze van Kaliforniától. A New York-i és a vidéki otthonuk közötti ingázás pedig sok időt elvesz a családtól.

A birtokon álló fantasztikus főépület öt hálószobás. A 8,9 hektáros területen három másik ház is található, ahol rendszerint a vendégek kapnak szállást, valamint a róluk gondoskodó személyzet lakik. Az ingatlan egy nagy terasszal, medencével és remek teniszpályával is rendelkezik.  A dúsgazdag Willisnek szép lakása van New Yorkban, a gyönyörű Trump Towerben. Ezen kívül házat birtokol Malibuban, és tengerparti otthon várja Parrot Cayenben, továbbá egy ranche Montanában.

A kétszeres Emy- és Gonden Globe-díjas amerikai sztár boldog házasságban él a gyönyörű Emma Heming színésznővel. A színésznő Máltán született egy angol apa és egy guyanai anya gyermekeként. Előbb Londonban próbált szerencsét, majd az USA-ban telepedett le. Bruce Willis 2009-ben vette feleségül Emmát. Két lányuk született Mabel Ray 7 éves, Evelyn Penn pedig öt esztendős.

 

Ilyen az erdei birtok madártávlatból:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz