FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 

 


Brit királyok törvénytelen sarjai

David és Samantha Cameron

 

 

 

 

David Cameron, a korábbi brit miniszterelnök őse nem más, mint IV. Vilmos király egyik törvénytelen gyermeke. A brit uralkodó a szeretőjének, Dorothea Jordan színésznőnek tíz utódot nemzett. Egyikük David Cameron boldog őse, vagyis Cameron lényegében II. Erzsébet királynő távoli rokona.

Családja jómódú, arisztokrata származású. David mindig pompában, gazdagságban töltötte napjait. Királyi felmenője, IV. Vilmos király meglehetősen züllött életet élt, bordélyba járt, kártyázott és számos szeretőt tartott. Pénzéből azonban jutott bőven a törvénytelen utódoknak is.

 

Sőt a Cameronok később is mindig ügyesen jutottak jövedelemhez. David Cameron üknagyapja, Sir Ewen Cameron például segített a Rothschildoknak, a háborús kötvények eladásában az orosz-japán háború alatt.

 

 

 

Érdekesség, hogy David felesége, Samantha is királyi felmenőkkel büszkélkedhet, hiszen családja mindkét ága arisztokrata származású. Samantha őse is törvénytelen utódként látta meg a napvilágot, hiszen II. Károly és szeretője, a hírhedt Nell Gwynnek közvetlen leszármazottja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Samantha Cameron az édesanyja első házasságából származik. A mostohaapja viszont nem más, mint a milliárdos Viscount Astor, akinek 300 hektáros birtokán nőtt fel. Édesanyja, Annabel a Lady Astor nevet viseli, és sikeres üzletasszony.

 

Már 19 éves korában megnyitotta saját ékszerszalonját, ami hamarosan kedveltté vált a hírességek és a királyi sarjak körében világszerte. Maga Diana hercegnő is szívesen látogatta üzleteit.

Samantha szüleinek a Jura szigeten is birtokaik vannak. Skóciában azonban új földreformra készülnek a politikusok, a tervek szerint 2020-ig a földtulajdonosok földjeinek egy részét államosítani akarják. Lord Astor ezért attól tart, hogy elveszítheti birtokainak jelentős részét.

David Cameron 1996-ban vette feleségül Samantha Sheffieldet, aki jelenleg 46 esztendős. Házasságukból négy gyermek született. A legidősebb fiuk, Ivan Reginald Ian 2002-ben jött világra, de többszörös rendellenességgel is küzdött. Ivan ritka agyi bénulást kapott, és súlyos epilepsziában szenvedett, majd 2010-ben, hat esztendősen elhunyt. Kisebbik fiuk, Arthur Elwen 2006-ban, két lányuk, Nancy Gwen 2004-ben, Florence Rose Endellion pedig 2010-ben látta meg a napvilágot. A gyerekek szépen cseperednek és egészségesek.


 

David Cameron ugyan megbukott mint brit miniszterelnök, de életvitelére ma sem panaszkodhat. Elegáns házakkal és ingatlanokkal büszkélkedhet. Különösen szép a 17 millió fontot érő, hatalmas és fényűző otthona Oxfordshire-ben.                 
A két törvénytelen királyi sarj házassága boldog. A sors kétségtelenül bőkezűen bánt a hajdani kétes hírű királyi szeretők leszármazottaival, hiszen soha nem szűkölködtek semmiben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz