FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


   Bismarckok tündöklése és hanyatlása

 

Otto Von Bismarck, a néhai "Vaskancellár" ükunokája, Carl-Eduard von Bismarck gróf jelenleg már a negyedik házasságában él. Harmadik felesége, a gazdag Nathalie Bariman sok pénzt invesztált a kapcsolatukba. Tíz év alatt Carl-Eduard és felesége mintegy hatmillió dollárt (kb. 4,4 millió eurót) költött. A pénzt gyorsan elherdálták.

A német újságírók kideríteték, hogy a néhai Otto von Bismarck kancellár ükunokája szabadidejét legszívesebben az idilli svájci hegyekben, drága szállodákban tölti. Esetleg még a francia Côte d'Azur jöhet szóba. Lakással rendelkezik New Yorkban és Londonban is. Miután Nathalie pénze elfogyott, egy ideig a gyerekeivel, Carl-Eduard von Bismarcktól külön élt, és jelenleg PR tanácsadóként dolgozik. Két évvel azután, hogy Bismarck a harmadik feleségétől is elvált, új asszony után nézett. Nem tétlenkedett, 2016 áprilisában feleségül vette brazil barátnőjét, a producer és író Alessandra Silvestri-Levy asszonyt. A 44 éves hölgy Tel-Avivban született. Pénzt nem, viszont két gyermeket hozott a házasságba, és a németországi Friedrichsruh kastélyba.

 

A Bismarck család fiatalabb tagjai jelenleg mind örökségükre várnak. Carl-Eduard édesanyja, a 78 éves Elisabeth hercegnő és apja, a 87 esztendős Ferdinand herceg még jól tartják magukat. Négy gyermekük, köztük Carl Edward is, valamennyien a családi kastély különböző részeiben lakik.
Az egyik leghíresebb német nemesi család habzsoló éetmódja lehangoló képet nyújt. Bismarck, a vaskancellár, a német birodalom alapítója 3000 hektár földterületet hagyott dőzsölő és féktelen utódaira. Értékét napjainkban 250 millió euróra becsülik. Nem csoda, ha már napjainkban elkezdődött a küzdelem a koncért. A Bismarck testvérek jóval többet költenek, mint amennyi likvid tőkével rendelkeznek. Mindenki helyezkedik, hogy apjuk halála után, de még életében is, hogyan jusson jelentősebb örökséghez. A hírek szerint Ferdinand és Elisabeth Bismarck már nem bíznak gyermekeikben.

 

 

 

 

Hamburg közelében található a Schloss Friedrichsruh, a Bismarckok családi rezidenciája:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz