FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 


Margit hercegnő unokái
Samuel és Arthur Chatto

 



Felnőttek a brit Margit királyi hercegnő unokái. Samuel és Arthur, Margit egyetlen lányának, Lady Sarah Chatto-nak a fiai. A néhai hercegnő II. Erzsébet királynő hedonista húga volt.



 

 

 

A 22 éves Samuel rendkívül népszerű, 45 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon. Leginkább az utazásairól és nyaralásairól tesz fel fotókat. Samuel jóga iránti szenvedélye is közismert. Tavaly Indiában tanult, ahol 200 órás képzésben sajátította el a keleti tudást, és ma már maga is oktatónak számít.

A két testvér közül Arthur a fiatalabb, 20 esztendős. A sármos ifjú is nevet szerzett magának, hiszen a legszebb brit hercegnek tartják az Instagramon megosztott fotók alapján. Az egyiken megmutatta izmos, kigyúrt testét, miközben Calvin Klein boxer rövidnadrágot viselt. Samuel a 24-dik Arthur pedig a 25-dik helyen áll a brit trón öröklésének sorrendjében. Mindketten Etonban végeztek, és jelenleg az Edinburgh-i Egyetemre járnak.

Nagyanyjuk, Margit hercegnő 2002-ben hunyt el agyvérzésben, így már nem élhette meg, hogy láthassa felnőni a fiúkat. Unokái egyelőre szolidabbnak tűnnek, mint amilyennek a világ őt megismerte. Margit hajdan sok bosszúságot okozott botrányaival a királynőnek és a Windsor-háznak. Szertelen életmódjával a bulizós hercegnő becenevet sikerült kiérdemelnie. Az unokák is szeretik a rivaldafényt, de visszafogottabbak, mint néhai nagymamájuk. Igaz, édesanyjuk, Sarah sem okozott sok gondot soha a királyi családnak. Sarah és férje, Daniel Chatto két fiukat, Samuelt és Arthurt eddig igyekeztek távol tartani a nyilvánosságtól.

A két szépfiú édesanyja, az 55 éves Lady Sarah Chatto, a királynő unokahúga a londoni Kensington-palotában nőtt fel. A Camberwell művészeti középiskola után a Middlesex Egyetemen tanult. Sarah sikeres festő, a műveit rendszeresen a Redfern Galériában mutatják be. Munkáját 1988-ban a Windsor&Newton-díjjal jutalmazták, 1990-ben pedig a Creswick Landscape-díjjal ismerték el. Sarah egyébként a londoni Királyi Balett védnöke 2004 óta.
Férje, a fiúk apja, Daniel Chatto színművész számos produkcióban szerepelt, mint például a Kis Doritt, a Borotvaélen, a Karácsonyi ének és még sorolhatnánk. Nem meglepő tehát, ha felnőtt fiai is kedvelik a nyilvános szereplést.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz