FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 


 

 

 

Deneuve anyja 106 esztendős

 

 

 

Chiara Mastroianni francia színésznő, a néhai Marcello Mastroianni és a még mindig viruló Catherine Deneuve filmsztár lánya. A tehetséges Chiara számos filmben szerepelt, olykor világhírű édesanyjával is együtt játszott, de soha nem kapott akkora elismerést, mint egykor a szülei.

A 45 éves színésznő leginkáb édesapjára hasonlít, és immár két gyermek édesanyja. Pierre Thorreton szobrászművésszel 1995 és 1998 között tartott kapcsolatot, amelyből egy fiuk született. Milo ma már 21 éves és rendezőnek készül.

 

 

 

Chiara ezt követően férjhez ment, Benjamin Biolay énekes, színészhez. Anna lányuk 2003 áprilisában született, de a házasságuk nem bizonyult tartósnak, hiszen 2009-ben elváltak.

 

 

 

Benjamin rendkívül sikeres énekes, és jó kapcsolatot ápol a gyermekével, a 14 éves Annával. Chiara is remekül együtt dolgozik egykori férjével, hiszen a színésznő gyakran énekli ma is a dalait.

 

 

 

 

Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni anyja már 74 éves, de az egykori káprázatos szépség még mindig feltűnő jelenség. Bárhová megy, fotósok sokasága veszi körül. A filmsztár napjainkban is rendkívül népszerű, ráadásul remek géneket örökölt, hiszen édesanyja, Renée Simonot tavaly szeptember 10-én töltötte be 106-dik életévét. Catherine Deneuve azt nyilatkozta, szerencsésnek tartja magát, hogy ilyen szépkorú az anyukája.

 

Renée Simonot szintén színésznőként vált ismertté egykoron Franciaországban. Megérhette lánya óriási sikereit, és most unokája, Chiara filmjeinek örvendezhet. Immár a dédunokák is felnövekedtek, és hamarosan saját karrierjüket kezdik építeni. Chiara Mastroianni híres szüleinek méltó utóda, még akkor is, ha eredményei valamivel halványabbak.

 

Chiara Mastroianni nem az édesanyára hasonlít:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz