Archívum Kapcsolat

 

e

Hamarosan a Ciel Hotel lesz a világ legmagasabb szállodája

 

 

 

A világban eddig is óriási verseny dúlt, hogy melyik ország szállodái emelkednek a legmagasabbra. Jelenleg a Genova Hotel büszkélkedhet ezzel a címmel az Egyesült Arab Emirátusokban.

fÁm a dubaji Marina kikötőben épülő Ciel Hotel hamarosan elhódítja ezt a titulust, és a világ legmagasabb szállodájaként, várhatóan 2023 elején nyitja meg a kapuit. Az új épület 360,4 méter lesz, és befejezése után négy méterrel magasabb emelkedik, mint a 2018 óta üzemelő Genova Hotel ami ugyancsak Dubajban, a kereskedelmi központban található. A Ciel-toronyban 1209 luxuslakosztály fogadja majd a vendégeket, ahol a különféle rezidenciák 82 emeleten helyezkednek el.

A Ciel Hotelban fantasztikus belső tereket alakítanak ki, és 360 fokos kilátás kápráztatja el a vendégeket. Egyaránt látható lesz Dubaj kikötője, továbbá az egész világon ismert, hihetetlen ember alkotta sziget, a Palm Jumeirah és az Arab-öböl csillogó vize. A Ciel hamarosan újabb mérföldkővé válik, tovább erősítve Dubaj hírnevét, mint a világ egyik legnagyobb városa és turisztikai célpontja.

 

 

Lenyűgöző a kilátás a Ciel Hotel egyik szintjéről:

r