FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 
 

j

"A tölcsér 50 éve"

 

 

Zalatnay Sarolta pályafutásának 50. évfordulóját ünnepelte nemrég a Radnóti Miklós Művelődési Ház Színháztermében. Ajándékba adta rajongóinak a koncertet, akik ingyen nézhették meg az előadást. Cini évtizedek óta támogatja a Rockmúzeumot működtető Magyarock Hírességek Csarnoka Egyesületet, hogy a magyar rocksztárok emlékét méltó módon ápolhassa.


Mindez azonban csak a kezdet. Cini 2015 áprilisában a SYMA Csarnokban szeretné folytatni az ünneplést egy nagyszabású koncerttel, amelyre előadóként meghívja Karel Gottot és Alla Pugacsovát is. Az énekesnő egy nemzetközi fesztivál jellegű eseményt szervez, hiszen régen, számos alkalommal együtt álltak színpadra. Ezt néhány vidéki nagyvárosi fellépés követi majd.
"A tölcsér 50 éve" címmel könyvet, valamint egy CD válogatást jelentet meg az énekesnő. A mű valós életrajzi elemeket tartalmaz, de fiktív karakterekben jeleníti meg egykori barátait, szerelmeit, mivel így  nem fedi fel a konkrét személyek kilétét a nyilvánosság előtt. A történetek Zalatnay Sarolta korábbi érdekes kapcsolataiba enged betekintést. Cini  kedvencei Nora Roberts és Daniel Steel alkotásai, ezért hozzájuk hasonlóan, szívhez szóló, romantikus történeteket tár az olvasók elé, lányregényes stílusban.
Noha az énekesnőnek számos gazdag barátja volt, mégis rajongói tábora az egyszerű, közvetlen emberek sokaságából tevődik össze. Cinit leszólítják a kutyabarátok, ha sétálni viszi két szép kutyusát. Az énekesnő elmondta, hogy mindig támogatta a nehéz helyzetű gyerekeket és az állatvédőket. Nem pénzzel, hiszen a segítségnek ezer formája létezik még.
Cini a jövő évi vidéki koncertjeire hátrányos helyzetű gyereket és a menhelyek működtetőit szeretné meghívni, hogy ezzel szerezzen nekik örömet. Közülük sokan már a mostani fellépésére is eljöttek.   Kislányát, Nikit 2,5 féléves korában fogadta örökbe, jóval azelőtt, hogy olyan híres sztárok, mint Sandra Bullock vagy Angelina Jolie ezt megtették.
Gondot jelent az énekesnőnek, hogy nem fizet a biztosító a házából közel 4 millió forint értékben ellopott ékszerekért és órákért, mert a zárszerkezetet nem találták megfelelőnek. Klapka György, Cini régi, jó barátja, kiterjedt kapcsolatai révén próbál segíteni az ékszerek megkeresésében, de egyenlőre még nem járt sikerrel.

 

 

 

 

 

 
 
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2014. Minden jog fenntartva
Design: C@diz