g

e

Az ötvenéves Claudia Schiffer még mindig gyönyörű

 

Claudia Schiffer 50 éves, de szinte alig változott. Eredetileg ügyvédnek készült, hiszen édesapja saját irodát vezetett. A német szupermodellt 1987-ben fedezték fel, majd 17 évesen Párizsban kezdte meg pályafutását. Claudia az ugyancsak német származású divatmágus, Carl Lagerfeld múzsája lett, és egyben a kifutók királynőjévé vált a 90-es években. Németül, angolul és franciául folyékonyan beszél, ami ugyancsak segítette a szépséges modell világsikerét. Claudia nemcsak a kifutókon hódított, hanem számos filmben is szerepelt, bár alakításai nem hagytak túl mély nyomot a nézőkben.
Schiffer 2002. május 25-én házasságot kötött Matthew Vaughn brit producerrel és filmrendezővel. Ezt követően befejezte modellpályafutását is. A párnak három gyermeke született fiuk, Caspar Matthew 17 éves, két lányuk, Clementine Poppy 16, Cosima Violet pedig 10 esztendős.

A világhírű házaspár Claudia és Matthew több ingatlannal rendelkezik az Egyesült Királyságban, továbbá a spanyolországi Mallorcán is van villájuk és birtokuk. Az Egyesült Királyságban még 2002-ben megvették a "Coldham Hall" nevű, Tudor-stílusú kastélyt. Kezdetben csak hétvégeken érkeztek ide Londonból, hogy a város zajától távol kikapcsolódhassanak.


Majd a család néhány éve teljesen odaköltözött, hiszen napjainkban a gyerekeik már iskolába járnak. Távol a nyüzsgő világtól nem zaklatják a hírességeket az újságírók sem. Hétvégenként azonban a birtokra mindig sok vendég érkezik, és a kastély megtelik kacagással, gyerekzsivajjal. A hétköznapokon Claudia úszik, teniszezik és hosszú séták tesz kutyáival. 
Nemrég felreppent a hír, hogy Schiffer eladja a Camp de Marban lévő, mallorcai családi házát egy meg nem nevezett közép-európai befektetőnek. Eddig hagyományosan mindig augusztusban ünnepelte születésnapját a szigeten férje, Matthew Vaughn filmrendező és három gyermekük társaságában.

 

 

 

 

Archívum Kapcsolat