FŐOLDAL Milliárdos írók Művészet
 
 

Chelsea Clinton aggódik a szüleiért

 

Chelsea Clinton élete születése óta a nyilvánosság előtt zajlik, nem csoda, hiszen domináns politikus család sarja. Chelsea az Egyesült Államok egykori elnökének, Bill Clintonnak és Hiliary Clintonnak a lánya. Gyerekkorában azért állt a figyelem középpontjában, mert apja Arkansas kormányzója volt. Később a Fehér Ház falai között élt a család, és az érdeklődés tovább fokozódott.
Chelsea a Stanford Egyetemen végzett történelem szakon. Jelenleg apjával együtt a Clinton Alapítványban dolgozik. Chelsea Clinton férje, Marc Mezvinsky a 35 éves befektetési bankár. A házasság nem sikerült túl jól. Marc apja képviselőként tevékenykedett, de 2001-ben banki csalással vádolták meg. Beismerte a cselekményt, majd az orvosok bipoláris zavart állapítottak meg nála.A bíróság azonban nem mentette fel a mentális betegsége miatt, végül 8 év szabadságvesztésre ítélték, és 2008-ban börtönbe került. Jó magaviselete miatt próbaidőre bocsátották 2011-ben, és áldozatainak kártalanítására kötelezték.

Marc már az egyetem udvarolt Chelsea-nek. Az ismert párról, azóta is folyamatosan pletykákat közöl az amerikai sajtó. Egyes források szerint Bill nem kedveli a vejét. Egy időben olyan hírek jelentek meg, hogy elválnak, de ez nem történt meg. Nemrég a házaspár új apartmanba költözött New York központjában, a Keleti 26-dik utcában.  Az új otthonuk 4 hálószobás, privát liftes, és 4967 négyzetméteres.  Az apartmant állítólag  Chelsea férje vásárolta 10.500.000 dollárért. Ablakaikból csodás kilátás nyílik a Madison Square parkra. A házaspár szívesen vállalna gyermeket, de eddigi próbálkozásuk nem járt sikerrel. Jövőre azonban minden képen szeretnék beindítani a babaprojektet.

Chelsea Clintont nyugtalanítja szülei egészségi állapota, hiszen apja már túl van egy infarktuson, anyja pedig tavaly tüdőembóliát kapott. Ennek ellenére Chelsea anyja, Hiliary úgy tervezi, hogy indul a 2016-os elnökválasztáson.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2013. Minden jog fenntartva
Design: C@diz