g

e
A demokrata képviselő felszámolná a rendőrséget, de saját biztonságára hatalmas összegeket költ

 

Cori Bush, az amerikai Missuri állam demokrata képviselője a rendőrség felszámolását követeli - tudósította a Newsweek. Eközben saját biztonságára és védelmére mintegy 70.000 dollárt költött az elmúlt hónapokban. A kritikákra viszont elég durván reagált: „Inkább meghaljak? Azt akarod látni, hogy meghaljak? Mert ez lehet az alternatíva. Valóban 70.000 dollárt költöttem a biztonságomra az elmúlt hónapokban, de most itt állok és beszélhetek. Képes vagyok megmenteni tizenegymillió embert a kilakoltatástól.  Azoktól az emberektől pedig, akik szörnyű dolgokat mondanak rólam, akik hazudnak, hogy felépítsék a bázisukat, halálos fenyegetéseket kapok.”
A harsány afro-amerikai demokrata képviselő azt nyilatkozta, hogy ha kell akár 200 ezer dollárt is hajlandó költeni a saját védelmére, mert neki még sok a tennivalója. Eközben mások biztonsága nem aggasztja pedig, ahol eddig az Egyesült Államokban korlátozták a rendőri munkát ott hihetetlen mértékben megnőtt a bűnözés. Megszaporodtak az erőszakos cselekmények, a fosztogatások és egekbe szökött a betörések száma is.
„Meg kell szüntetnünk a rendőrséget, és ezt a pénzt a szociális biztonsági hálóba kell helyeznünk, mert életeket próbálunk megmenteni.”- harsogja álságosan továbbra is Cori Bush demokrata szenátor. Elképesztő ez a hajmeresztő képmutatás és álnokság. Csak magára gondol a képviselő, és hősként tetszeleg, miközben a demokratikus rendet próbálja felszámolni. Ezzel az egyszerű állampolgároktól megvonná a nekik járó rendőri védelmet, segítséget. Ily módon megszűnne a nyomozati munka is, amire a bírósági eljárásokat alapozzák. Sajnálatos, hogy a szociális megoldásokhoz szükséges pénz előteremtését kizárólag a rendőrség felszámolásától várja az afro-amerikai szenátor. Más elképzelése nincs. Úgy tűnik, hogy leginkább a káosz növelése a cél, valamint a rend felszámolása. Mire a polgárok észbe kapnak, hogy mit is tesz, már késő lesz.

Cori a rendőrség felszámolásáért tüntet:

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 Archívum Kapcsolat