g

e

Ivanka Trump és férje telket vásárolt az Indian Creek szigeten

 

Donald Trump elnök a hivatali ideje lejárta után Palm Beach-i birtokára, Mar-a-Lago-ba tette át székhelyét. Nemrég a lánya és a veje is Floridába érkezett. Ivanka Trump és férje, Jared Kushner, korábbi vezető elnöki tanácsadó Miami Surfside negyedének egyik legfényűzőbb, óceánparti, piramis alakú házába költözött. A házaspár Alex Sapir fejlesztő és Antonio Citterio olasz építész által létrehozott épületben bérel rezidenciát - írta a Wall Street Journal. A 12 emeletes, 16 lakásos épület tavaly év végén készült el, amelyhez fedett- és szabadtéri medence, fitneszközpont, teniszpálya, közösségi társalgó, valamint légkondicionált parkoló is tartozik.


Miután Ivánkáék távoztak a Fehér Házból egy floridai ingatlant is vásároltak Julio Iglesias spanyol énekestől, ahol majd kialakíthatják új életüket. Még tavaly decemberben, mintegy 31.8 millió dollárt fizettek a vízparti telekért az exkluzív Indian Creek szigeten.


A falu 34 otthona a sziget kerületén helyezkedik el, vagyis mindegyik vízparti kilátással rendelkezik. A központjában 18 lyukú golfpálya és egy klub található. A magánélet és a biztonság magas szintje a legfontosabb az Indian Creek lakóinak, amit saját magánrendőrség, valamint a szigetet körülvevő vizeket felügyelő, saját 24 órás fegyveres, tengeri járőrszolgálat garantál. Ivánkáék ingatlana csak félórányi autóútra fekszik Donald Trump Miamiban lévő Mar-a-Lago-jától, valamint Kushner testvérének, Josh-nak 22 millió dolláros kastélyától.
Az Indian Creek Island az amerikai Forbes Magazin szerint a milliárdosok paradicsoma, hiszen a világ egyik legexkluzívabb és leggazdagabb területe. Kevés helyen lehet ugyanis összehangolni a luxust, a nyugalmat és a biztonságot úgy, mint ezen a 300 hektáros szigeten. Ez a világ egyik legelőkelőbb rejtekhelye a gazdag amerikai elit számára.

Az elbűvölő Indian Creek sziget:

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Archívum Kapcsolat