FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

q

Sara Shakeel kristály világa


 


A pakisztáni Iszlámábádban él Sara Shakeel, aki valósággal megszállottja a kristályoknak. A művész
álmodozó, szürreális világát már 400 000 ember követi az Instagramon. Sara úgy gondolja, hogy a kommunikációhoz és a érzelmek közvetítéséhez a fényes, csábító kristályok a legalkalmasabbak.


Sara Shakeel 1989-ben született Pakisztánban, és digitális kollázs művészként vált híressé. Szerepel a híres Conceptual Artist listán is. Élete alaposan megváltozott, amikor orvosi tanulmányait félbehagyva hirtelen teljes munkaidős alkotóvá vált. Sara kettős életet él. Az egyiket Pakisztánban, a másikat az Instagram szociális média hálóján. Digitális művészként kezdte, ami a közelmúltban kristályos grafikával egészült ki.  Figyelemre méltó alkotása például a Notre Dame, különösen azután, hogy nemrég leégett.

w

Káprázatos látványt nyújt a csillogással felruházott milánói II. Viktor Emánuel Galéria is.


Sara büszke arra, hogy druszája, az amerikai filmsztár, Sarah Jessica Parker értékelte alkotását az Instagramon. Arra is szívesen emlékezik, amikor Miley Cyrus megosztotta a hálón az általa készített kristályos cica mancsot.

Az elmút időszakban Sue Gragg látványos ékszereivel is dolgozhatott. Úgy véli, hogy számos ajtó megnyílt előtte. Még mindig sok mindent el kell érnie, de úgy gondolja, hogy már nincs túl messze a célegyenes.

A milánói dóm káprázatos épületét is kristályokba burkolta.

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz