FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

Egy Hollywoody sztárdinasztia tagjai Torontóban

 Dakota Johnson, továbbá édesapja, Don Johnson, valamint egykori mostohaapja, Antonio Banderas nemrég a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon találkozott. Mindhárman saját filmjeik bemutatójára érkeztek. Dakota egészen rendkívüli családdal büszkélkedhet, hiszen szinte minden közeli rokona világhírű.

Édesanyja, Melanie Griffith híres színésznő, nagymamája, Tippi Hedren pedig az Alfred Hitchcock filmek hajdani sztárja. A nagyi már 88 éves, ám ma is csinos, vidám és energikus. Meglepő, de még mindig dolgozik. Tavaly tavasszal például a Gucci divatkampányba is bekapcsolódott. Dakota Johnson ilyen háttérrel nem is lehetett más, mint színésznő.
Karrierje "A szürke ötven árnyalata" című produkcióban való szereplése után ívelt fel. Dakota új filmje "A barát" című dráma, amelyben ugyancsak főszerepet játszik Casey Afflack és Jason Segel oladalán. 

 

 

 

 

Dakota apja, a világhírű Don Johnson ezúttal a "Knives Out" című bűnügyi filmjének bemutatására érkezett. Szintén a torontói fesztiválon vetítették "Pain and Glory" vagyis a Fájdalom és dicsőség című spanyol filmdrámát, amelynek főszereplője Antonio Banderas, Dakota egykori mostohaapja. Banderas már évekkel ezelőtt elvált a lány anyjától, Melanie Griffithtől. A sikeres és világhírű família azonban nem csak előnyt jelent a fiatal színésznőnek, hanem küzdelmeket is, hiszen bizonyítania kell saját tehetségét és rátermettségét a filmvilágban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz