FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 


Depardieu elveszett világa
 

 

 

Depardieu úgy érzi, hogy a francia emberek még mindig szeretik, noha manapság már kevés időt tölt Párizsban, és szívesen költözne Fehér Oroszországba, mert annak elnöke, Alekszandr Lukasenko szerinte " kedves srácnak" tűnik.

 

 

A 68 esztendős filmsztár vándorol, keresi a helyét a megváltozott világban. Még emlékezünk arra, hogy 2012-ben belgiumi házába költözött, mivel a francia kormányzat 75 százalékos vagyonadót vetett ki a jómódú állampolgárokra. Ugyanakkor Putyin elnök 2013-ban orosz állampolgárságot adományozott Gerardnak, amit a színész el is fogadott. A francia sztár lassan kezdi elsajátítani az orosz nyelvet, tanításával egy híres televíziós tanár, Dmitrij Petrov foglalkozik. Depardieu kritizálja az európai vezetőket és dicséri Oroszországot.
"A benyomások csodálatosak. Minden alkalommal, amikor Moszkvába érkeztem, változást találok. Sobianin polgármester annyit tett a városért! Látom az embereket - mosolyognak. És Európában szomorúak. Látják, hogyan változik az életük. Nem hisznek többé a politikusoknak."

Gerard Depardieu jelenleg értékesíteni akarja összes franciaországi vagyonát, mert szeretné végleg elhagyni a hazáját. A színész nem akar többé Franciaországban élni, mert a bevándorlás miatt elveszett örökre az a világ, amelyben felnőtt és sikeressé vált. Szőlőbirtokait, éttermeit és egyéb vállalkozásokban meglévő tulajdonrészeit el akarja adni. Eddig már megvált Moby Dick nevű halüzletétől és japán élelmiszerboltjától, valamint a Chamon Hoteltől.

A színész a közelmúltban emlékezetes estét töltött Csecsenföld ellentmondásos vezetőjének, Ramzan Kadirovnak a születésnapi partiján Groznijban. Depardieu csecsen táncot lejtett a házigazda rezidenciáján. Egyáltalán nem érdekelte, hogy a nemzetközi sajtó negatívan vélekedik Kadirovról. A filmsztár kiállt Oroszország mellett is, hogy sportolói részt vehessenek a koreai téli olimpiai játékokon. Depardieu nemrég Moszkvában is megfordult, majd a Mordvin köztársaság fővárosába Szaranszkba utazott, ahol hivatalos lakhelye található, 650 km-re Moszkvától. A városban fantasztikus épületek találhatók, cseppet sem elmaradott település. Szaranszk ma már nem csak Depardiuról híres, hanem arról is, hogy a 2018-as labdarugó-világbajnokság egyik helyszíne.

 

Gerard a támogatásáról biztosította az oroszokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz