g

e

Hírességek gyermekei
a kifutókon

 

Monica Bellucci színésznő és Vincent Cassel francia színész tizenhat éves lánya, Deva Cassel nemrég megjelent a francia Elle magazin címlapján. Az édesanyjához nagyon hasonlító fiatal modellnek az Instagram-profilját több mint hetvenezren követik.

Monica Bellucci és Vincent Cassel színészházaspár már elvált 14 évi együttélés után, de büszkék a gyermekükre. Deva lett 2020 elején a Dolce & Gabbana "Dolce Shine" illatkampányának új arca. Ez a választás egészen logikus, hiszen édesanyja is "divatnagykövet" volt, és mindig közel állt az olasz divatházhoz. Tény, hogy ez az első jelesebb kampány a mindössze 16 éves lány számára.
Deva bebizonyította, hogy képes kemény és hideg szépséggé válni, de nem idegen tőle a romantikus stílus sem. Ennek köszönhette, hogy a Dolce& Gabanna cég legújabb parfümének múzsájává válhatott. Tökéletesen megjeleníti az ártatlan, angyalarcú ifjúságot.

Kate Moss szupermodell lánya is felnőtt, Lila Grace Moss már 18 éves. A párizsi divathéten debütált a kifutón. Édesapja Jefferson Hack, a Dazed&Confused szerkesztője, akivel Kate-nek néhány évig kapcsolata volt. Lila Grace azonban csak anyja nevét viseli a divatvilágban, hiszen az minden ajtót kitár előtte. A tinédzsert az a megtiszteltetés érte, hogy az októberi milánói divathéten a Miu Miu, vagyis a Prada leányvállalatának 2021 tavaszi nyári kollekciójának bemutatóját megnyithatta és bezárta.

fÉdesanyja, Kate Moss nem szorul bemutatásra, hiszen a modellvilág meghatározó alakja, és közel három évtizedes karrierje során megszámlálhatatlan divatkampányban vett részt. Lila Mosst az édesanyja tehetségügynöksége, a Kate Moss Agency képviseli, amit a szupermodell 2016-ban alapított. Lila Moss is nagyon emlékeztet világhírű édesanyjára. Légies alakja, könnyed járása elbűvölte a közönséget. Nem kétséges, hogy Kate lesz a lánya legtökéletesebb menedzsere.


Lila Grace Moss a kifutón:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Archívum Kapcsolat