FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

Csak divatosan!

 

 


David és Victoria Beckham legidősebb fia, Brooklyn (19) fantasztikus Louis Vuitton férfiruhákat viselt a 2018-as és a 2019-es januári bemutatón. A fotónkon azonban jól látható, hogy az idősebb Beckham is sikeresen lépést tart a feltörekvő ifjúsággal.

Brooklyn sokoldalú tehetség, hiszen fotózni is szeret. Divatképeit örömmel közlik a legjelesebb magazinok is. Képünkön apa és fia rendkívül elegánsan, mint mindig.

 

 

Kaia Gerber az idén sem panaszkodhat. Sidny Crawford lánya a februári Vogue Magazine címlapján káprázatos szerelésben pompázik. Kaia egyre szebb, ha így folytatja, hamarosan túlszárnyalja édesanyja hírnevét is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salma Hayek filmsztár egyetlen éjszakára kipróbált egy szőke parókát, és elbűvölte csodálóit. A sötéthajú színésznő szőkén is lenyűgöző jelenség. Kis fekete kosztümöt viselt, ami kihangsúlyozta még mindig kifogástalan alakját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az 53 esztendős Sarah Jessica Parker amerikai színésznő és producer is ragyog. Legnépszerűbb alakítása Carrie Bradshaw szerepe a "Sex and the City" című televíziós sorozatában, amelyért négy Golden Globe-, két Screen Actors Guild- és két Emmy-díjat nyert. Jessica remek formában kezdte a 2018-as évet. A sztár szebb mint korábban, ami nem zárja ki, hogy szépészeti beavatkozás is történhetett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz