FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

 

Trump elnök hollywoodi támogatói


Pierce Brosnan filmsztár évekkel ezelőtt még nem kedvelte Donald Trumpot, de később megváltozott a véleménye. "Az emberek újra dolgoznak, és ez egy lépés a helyes irányba" - nyilatkozta a sztár. "Ez az ország az életem része, hiszen amerikai állampolgár vagyok. Szeretem Amerikát, és azt szeretném látni, hogy a boldogság visszatér a társadalmunkba."
Brosnan régóta környezetvédő aktivista, ezért azt is hozzátette, hogy Trumpnak figyelnie kell az éghajlatváltozásra. Szerinte fel kell hagyni a szén- és olaj használatával, ami a körülöttünk levő földet felemészti. Szerinte más módon is előállítható a szükséges energia. Ennek megoldása nem egyszerű feladat. Kíváncsian várjuk, vajon, kit támogat Pierce Brosnan 2020-ban? 

Jon Voight, Angellina Jolie apja azt nyilatkozta a Breibart című lapnak korábban, hogy Donald vicces, játékos és színes személyiség, de legfőképpen őszinte. Elnökként igaz meggyőződéssel vezeti az országot, hogy a társadalom visszatérhessen a jóléthez. Voight szerint Trump az egyetlen, aki ennek megvalósítására képes. "Nincs felfordulás, csak őszinte igazságok" - nyilatkozta a színész. Egy televíziós show-műsorban csalódottságának adott hangot a sztár, amiért a műsor házigazdái szerinte Donald ellen hazugságokat is bevetettek. "Úgy gondolom, hogy a szabadság egy olyan formáját képviseli Trump, amit még soha senki nem látott, ezért félnek tőle" - nyilatkozta Voight.

A Baldwin színész családot az ádáz politikai küzdelem valósággal szétzilálta. Stephen Baldwin lánya, Hailey Baldwin, vagyis most már Hailey Bieber szerint Donald Trump puszta léte éket vert a négy színész testvér közé. Hailey és három színésznagybátyja - a Baldwin fivérek - soha nem támogatták Trumpot. Gúnyolták, és folyamatosan lejáratták az elnököt. Stephen azonban Trump pártján áll. Emiatt Stephen Baldwin a 2016-os választás óta nem beszél bátyjával, Alec-kel.

 

 

Stephen, a legfiatalabb a négy Baldwin testvér közül, tavaly decemberben azt nyilatkozta a The Hollywood Reporter című lapnak, hogy sajnos Alec döntött úgy, hogy nem áll szóba vele. Azt is mondta azonban, hogy szerinte Alec végül támogatni fogja Trumpot, hiszen az elnök megígérte az adókedvezményeket. Most ismét elnökválasztási kampány zajlik az Egyesült Államokban, és a sztároknak is újból dönteniük kell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2020. Minden jog fenntartva
Design: C@diz