FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

Dormer már forgatókönyvíró, sőt producer is

 

Vivien Leigh világhírű filmszínésznőt alakítja készülő új filmjében a ragyogó Natalie Dormer. A sorozat az egykor legendás brit ikon életét tárja a nézők elé az 1940-es évekbeli hollywoodi környezetben. Bemutatja a kétszeres Oscar-díjas sztár személyi és szakmai világát, valamint a csillag 20 évig tartó házasságát Laurence Olivierrel színművésszel. Az "Elfújta a szél" sztárja megérdemli, hogy film készüljön róla, amely egyaránt elemzi mentális egészségét, karrierjét és a szerelemi életét. Natalie Dormer igazán jó választásnak tűnik, hiszen egy kicsit hasonlít Vivienre, de leginkább érzékeny lényét találjuk azonosnak a néhai brit filmcsillagéval.

A szép és tehetséges Natalie Dormer az angliai Readingben született, részben norvég, félig pedig walesi származású. Hat hónappal azután, hogy diplomázott a Webber Douglas főiskolán Dormer már Victoriát alakítotatta a Casanovában. Legismertebb szerepe Anne Boleyn a "Tudorok" (2007-10) sorozatban. Játékát a szakma is pozitívan értékelte. További népszerűséget hozott számára a "Trónok harca" című sikeres produkció.

Dormer 2011 óta Anthony Byrne filmrendezővel tart kapcsolatot, akivel Dublinban találkozott a "Tudorok" forgatásán, 2007-ben. A pár idén májusban már közösen készítette az Egyesült Államokban nemrég bemutatott "In Darkness" vagyis a "Sötétségben" című thrillert. Ennek a filmnek Natalie már a forgatókönyvírója, pruducere és főszereplője is egyben. A mű rendezője természetesen kedvese, Anthony Byrne. Az ígéretes alkotásban Dormer egy vak zongoristanőt alakít, aki az otthonában hallja, hogy meggyilkolják a felső szinten lakó szomszédját. A vak lány ezt követően izgalmas történetbe bonyolódik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz