FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

 Westminster hetedik hercege

 

 

 

 

 

Westminster hetedik hercege a 27 éves Hugh Grosvenor, és egyben a királyság legfiatalabb milliárdosa. Apja, Gerald Grosvenor, Westminster hatodik hercege tavaly augusztusban 65. életévében halt meg. A "The Sun" magazin szerint az Egyesült Királyság leggazdagabb földbirtokosa gyanús szívrohamban hunyt el, és így fia örökölte a címet, valamint a hatalmas, 9,3 milliárd font vagyont.

 

A fiatal brit arisztokrata a világ legkedveltebb agglegényeinek egyike, megdobogtatta a fiatal lányok szívét, hiszen a herceg és vagyona elkáprázatta a jó partira áhítozó hölgyeket. Ám hiába reménykednek, mert Hugh Grosvenor már választott, hiszen a barátnője a csinos Harriet Tomlinson. Hugh néhány hónappal apja halála után már boldogan mosolygott a fotókon Harriet társaságában egy romantikus nyaralás idején. A páros a Big Sur partján fekvő exkluzív 59 lakosztállyal rendelkező szállodában, Ventana üdülőhelyen pihent tavaly. A szálloda teraszairól remek kilátás nyilt a Csendes-óceánra. A birtok egy 243 hektárnyi, eldugott erdős területen fekszik, és luxuswellness kezeléseket kínál, privát étkezésssel. A herceg egy sárga Ford Mustangot bérelt, így mutatta meg barátnőjének a látnivalókat.
A szerencsés és csinos Harriet az University of Wales egyetemen szerzett diplomát, jelenleg tanácsadó a londoni Deverell Smith munkaerő-közvetítő cégnél. Két évvel korábban még egy rendezvényszervező alkalmazottjaként dolgozott.
A herceg a newcastle-i egyetem hallgatójaként szerzett diplomát, ahol tájgazdálkodásról kapott alapos képzést. Erre a tudásra szüksége is lesz, mivel Hugh az Egyesült Királyság legnagyobb földbirtokosa. Néhai apjától 300 hektárnyi területet örökölt Britannia legdrágább területein, Oxfordban, Cheshire-ben és Skóciában, de a világ más tájain is. Az ifjú herceg egyébként szorosan kötődik a királyi családhoz, hiszen a kis George herceg keresztapja, elhunyt édesapja pedig William keresztapja volt.

A Grosvenor arisztokrata család hercegi rezidenciája:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz