FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 


Eminem lánya kedveli a nyilvánosságot

 

 

 

Eminem lányát, Hailie Matherst már egymillióan követik az Instagramon. A híres amerikai repper gyermeke azt reméli, hogy hatással lehet a társadalmi médiára, sőt befolyásolhatja azt. Hailie apja hírnevének köszönheti az érdeklődést, hiszen eddig még nem jeleskedett semmiben. Nem énekel, nem zenél, a szépségápolást kedveli, de leginkább a nyilvánosság érdekli.

A főiskolán pszichológiát tanult, normális életet élt, népszerűnek tartorották, és a tanulmányaira koncentrált. Állítólag napjainkban is többnyire csendesen, otthon tölti az estéket a barátjával, Evan McClintoc-kal. A fiatal pár két éve jár együtt, szereti a hangulatos éjszakákat, de mellőzi a kemény bulizást és élvezi a kutyasétáltatást is.
Hailie apja, Eminem népszerű hip-hop művész. A zaklatott múltú 45 éves sztár valódi neve Bruce Mathers Marshall, főként lázadásával és érzelmi agresszióival hívja fel magára a figyelmet.
Még 2003. december 8-án az Egyesült Államok Titkosszolgálata elismerte, hogy vizsgálatot indított Eminem ellen, mert a repper megfenyegette az USA akkori elnökét, Busht. A procedúrára egy szövegrészlet miatt került sor: „Picsába a pénzzel/Nem a halott elnökökért reppelek/Inkább látnám az elnököt holtan...” A dal a We As Americans CD-re került fel.
Most éppen Trumpot gyűlöli, és dalaiban néha az elnököt, olykor annak lányát is durván támadja. Ilyenkor megfeledkezik arról, hogy neki is vannak gyermekei, de az is lehet, hogy nem, hiszen a sztár a családjával is furcsán bánik.

Eminemet például a saját anyja is beperelte rágalmazásért 1999-ben, és a bíróság megállapította a jogsértést, majd kártérítésre kötelezte a reppert. Később egy üzletben keveredett konfliktusba, a vitában egy töltetlen fegyvert is elővett, ezért 2000. június 3-án letartóztatták. Ez még mind semmi, megtámadott egy férfit is, aki állítása szerint akkori feleségével, Kimberly Scott-tal csókolózott. Ezen ügyek miatt illegális fegyverbirtoklással és bántalmazással vádolták, de végül két esztendőre próbaidőre bocsátották.

Eminem exe, Kimberly 2000-ben öngyilkosságot kísérelt meg, majd beperelte a zenészt, amiért a dalában azt részletezte, hogyan ölné meg őt. Ezek az esetek jól bizonyítják, hogy az énekes igencsak kiterjesztette saját cselekvési szabadságának határait.
Érthető szerintem, hogy Eminem lánya, Hailei pszichológiai tanulmányokat folytatott, hiszen meglehetősen zaklatott környezetben nőtt fel. Az is lehet, hogy éppen az öngyógyítás vezérelte, vagyis saját életének a megmentésén fáradozik, hiszen túl zajos és nyugtalan világ veszi körül. Bizonyára az sem könnyítette meg a helyzetét, hogy apja, Eminem alkohol-, gyógyszer- és drogfüggőként 2005-ben rehabilitációs kezelésen vett részt, hogy rendbe tegye az életét.

Hailei nem a zenész karriert választotta, viszont ennek ellenére igényt tart a rajongók imádatára. Egyelőre Eminem hírnevét kihasználva tör előre. Néhány fotón kívül semmit sem produkált, de úgy látszik, hogy manapság a teljesítmény nélküli siker jobban szerethető, mint a komoly produktum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz