FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

 


Szexorgiák távoli szigeteken

 

Érdemes közelebbről szemügyre venni a szexkereskedelemmel, továbbá fiatalkorúak szexuális bántalmazásával vádolt néhai Jeffrey Epstein világát, aki az amerikai sajtó szerint nemrég a börtönben öngyilkosságot követett el.

A férfi figyelemre méltó kapcsolatokat ápolt. Bill Clinton egykori amerikai elnök például nyilvános nyilatkozatban ismerte el, hogy Epstein magánrepülőgépén utazott, ezt a repülési naplók is igazolták, és a sajtónformációk szerint leglább 26 alkalommal használta a kétes hírű üzletember gépét.

A szexrabszolgasorba kényszerült fiatal lány, Virginia Roberts látta Clintont Epstein Virgin-szigeteken lévő birtokán. Mit csinált ott Bill Clinton? A sajtószóvivője a következőket tette közzé: "Clinton elnök semmit sem tudott a szörnyű bűncselekményekről, amelyekért Jeffrey Epsteint néhány évvel ezelőtt Floridában bűnösnek nyilvánították, vagy azokról, amelyekkel nemrégiben New Yorkban vádolták". Sajnálatos ügy ez, hiszen még alig merült feledésbe Clinton szexbotrányára, amikor elnökként szexuális kapcsolatot létesített a Fehér Ház gyakornokával, Monica Lewinskyvel.
Epstein gyakran fogadott olyan nagyhatalmú embereket, mint András herceg, II. Erzsébet királynő fia, aki szintén az amerikai üzletember magánrepülőjével érkezett. A kapcsolatuk mélysége nem egyértelmű, de 2010 végén lefotózták, amint nyilvánosan együtt sétálgattak a Central Parkban. Ekkor a férfi már elítélt, szexuális bűnelkövetőnek számított. Korábban 13 hónapot töltött egy Palm Beach megyei börtönben, miután két prostitúcióval kapcsolatos vád alapján a bíróság bűnösnek nyilvánította.

Ki volt ez a férfi? Epstein ígéretes matematika tanárként kezdte pályafutását New York City-ben, az elit Dalton Schoolban, majd a 1970-es években a Bear Stearns befektetési bankhoz ment dolgozni. Később, megalapította saját cégét, a J. Epstein & Co-t. Sokat elárul a tevékenységéről az is, hogy kizárólag egymilliárd dollár értékű vagyonnal rendelkező emberek vehették igénybe szolgáltatásait. Jelentős pénzeket továbbított ismeretlen céllal közismert személyeknek, és szexorgiágat szervezett házaiban és a szigetein. A férfi az adóelkerülés miatt az Egyesült Államokbeli Virgin-szigetekről működtette a társaságát.

A szexkereskedelem lehetséges helyszíneként említették Epstein hátborzongató, hétemeletes Upper East Side-i kastélyát, ami Manhattan egyik legnagyobb és legdrágább háza. Ezen kívül hasonló események történtek más ingatlanaiban is. Távol a világ zajától, a karibi térségben Epstein megvásárolta a 72 hektáros Kis Szent Jakab-szigetet, amit saját magáról a "Kis Szent Jeffnek" nevezett el, a helyiek azonban csak "Pedofil-szigetként" emlegették, ami jelzi, hogy hallottak arról, mi zajlik a szigeten.

Epstein 18 millió dollárért megvette a közelben lévő 165 hektáros Nagy St. James szigetet is 2016-ban.  Olyan épületkomplexumot tervezett oda, amelyben amfiteátrum, víz alatti iroda és medence is működött volna az előkelő vendégeinek. Az építkezést azonban szabálytalanságok miatt leállították.
A Wikipédia szerint Epstein a magánszigeteit és házait is teljesen bekamerázta. Videókon rögzítette a prominens személyiségek szexuális  aktusait a kiskorú lányokkal. Mindez alkalmas volt a zsarolásra.
Az üzletember Új Mexikóban 7 500 hektáros ingatlant vett, az állam korábbi kormányzójának, Bruce Kingnek a családjától, majd 10 000 hektárra bővítette, és Zorro Ranchnek nevezte el. Az általa csak tanyaként emlegetett birtok valóságos erődítmény, ahol zavartalanul fogadhatta nagymenő vendégeit.

A nyomozás során sok lány tanúsította, hogy a férfi szexrabszolgává tette őket. A magánszigeteket nem könnyű elhagyni, ha őrzik, és elveszik a sértettek útlevelét is.
Epstein ma már halott. A kétes orgiákon résztvevők pedig érinthetetlenek, de a   razziák folytatódtak a szigeteken.

Epstein soha nem nősült meg, és gyermeke sincs, a testvérei, nagynénjei és nagybátyjai örökölhetik a vagyonát. Csak az ingatlanai közel egy milliárd dollárt érnek. Az áldozatok azonban pert indítottak Jeffrey örökösei, valamint a férfi állítólagos bűntársai ellen, és 100 millió dolláros kártérítéseket követelnek. A néhai üzletember azonban a vagyonát különböző vagyonkezelői társaságokban helyezte el, ami nehezíti az ügy megoldását. Csak a tartozások kiegyenlítése után nézhetnek szembe az örökösök a szexuális áldozatok követeléseivel. Hosszú pereskedés várható.

Ez a pompás épület Epstein párizsi háza:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz