FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 A Trump-baba

Sértések és zaklatások közepette jött világra

 

 

 

Megszületett Lara és Eric Trump kisfia, Eric Lucas szeptember 12-én. Eric Trump beszámolt arról, hogy apja miatt szörnyű megjegyzésekkel támadták a családot, és a feleségét sem kímélték, amit a terhes kismama nehezen viselt. Lara az emberek kegyetlenkedései elől nem menekülhetett. A tévében és a világhálón egyaránt zajlott a kíméletlen ostrom. Eric próbálta óvni a feleségét, de ez nem bizonyult egyszerű feladatnak. Megtanultak szembenézni a magukat humánusnak nevező emberek brutalitásával.

Lara és Eric Trump hat évig jártak együtt, mielőtt 2014-ben összeházasodtak. Az esküvő nagy eseménynek számított Floridában. A házaspárnak ez az első gyermeke, Donald Trumpnak pedig a 9. unokája. Ivanka Trumpnak és Jared Kushnernek eddig három gyermeke született. Donald Trump Jr. és felesége, Vanessa öt gyermekkel büszkélkedhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lara Yunaska Trump Észak-Karolina-i születésű, és az ottani állami egyetemen tanult kommunikációt. Később a New York-i Francia Kulináris Intézetben cukrászművészeti diplomát is szerzett. Lara Trump azonban elősorban kommunikációs szakember, és már jelenleg is apósa következő kampányán dolgozik.

 

 

Lara szereti a kutyákat. Számos állatmentő központtal dolgozott már együtt. Mint televíziós személyiség továbbra is ösztönözni szeretné az embereket, hogy főként a menedékhelyekből fogadjanak magukhoz kutyusokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz