FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

Douglas eladja mallorcai villáját

 

 

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones és fiuk, Dylan az idén júliusban Mallorca szigetén nyaralt a Valldemossában lévő S'Estaca nevű birtokukon. Michael Douglas 29 millió dollárért kínálja eladásra gyönyörű villáját. A világsztár nemrég értékesítette montenegrói házát is. Szerencsésre mindkét épületet megcsodálhattam. A mallorcai birtok különösen szép és hatalmas, több mint 200 hektár a hegyektől a partig. A színész S'Estaca néven ismert luxusnyaralója már Douglas előtt is híres helyszínnek számított, hiszen Ferenc József császár unokatestvére, Habsburg–Toscanai Lajos Szalvátor főherceg vásárolta meg a területet az 1860-as években. A főépület 1867-ben készült el. A főherceg sokat tett a sziget természetvédelméért. Unokatestvére, Sisi, Ausztria császárnője is gyakran ellátogatott a csodás nyaralóba. Erről Douglas is beszél az újonnan közzétett, villáját hirdető videójában.
Michael Douglas 1989-ben látta meg először S'Estacát, ami azonnal elvarázsolta. A filmsztár annak idején az első házastársával, Diandra Lukerrel évente 6 hónapot tartózkodott Mallorcán. Meghívására sok barátja is nyaralt már a birtokán. A sztár jelenlegi felesége, az Oscar-díjas Catherine Zeta-Jones azonban nem sok időt töltött a szigeten.

Ma a birtok magába foglal egy privát szőlőültetvényt, több teraszos olajfaligetet, valamint hét épületet 10 hálószobával. A területen kényelmesen megszállhat 20 vendég. Egy kis kikötő és privát móló is tartozik a villához. A 74 éves Douglas is letette névjegyét a birtokon, hiszen modernizáltatta a régi épületeket az elmúlt évtizedekben. Az Oscar-díjas színész a közelmúltban egy ritka helyi bort is termelt a szőlészetében.
Az idén nyáron is kedvesen fogadták a filmsztárt és családját Mallorcán. Michael Douglast az Ángel Cortés pékség egy finom tortával ajándékozta meg az S'Estaca birtokon töltött harminc év emlékére.

Michael Douglas elbűvölő birtoka új tulajdonosra vár:

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz