FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 

Kihez ment férjhez Eugénia?

 

 

 


Férjhez ment Eugénia hercegnő, II. Erzsébet királynő unokája. Erre az alkalomra a brit uralkodónő kölcsönadta a gyémánt-smaragd diadémját is. Nézzük, kivel is kötött házasságot a 28 éves hercegnő.

Az újdonsült férj, Jack Brooksbank borkereskedő, a Casamigos tequila cég európai márkaigazgatója. Brooksbank nem végzett egyetemet, ehelyett a vendéglátóiparban kezdett dolgozni. Kezdetben a Mahiki nevű éjszakai klubban vállalt munkát, két éve annak, hogy a Casamigos tequila nemzetközi vállalatot erősíti. Ezt a céget a színész George Clooney, továbbá Rande Gerber, Cindy Crawford modell férje, és Mike Meldman üzletember alapította.


Brooksbank azonban ambiciózus, hiszen nemrég arról beszélt, hogy mindenképpen saját üzletének megteremtésén fáradozik, "Kocsmák láncolatát akarom létrehozni - nyilatkozta eltökélten."
Brooksbank első megközelítésre talán nem tűnik eléggé előkelő származásúnak, ám ez tévedés. Jack és Eugénia valójában harmadunokatestvérek. A hercegnő anyai ágon rokona a férjének. Mindketten a néhai Thomas Coke-nak, Leicester második Earljének leszármazottai.
András yorki herceg és Sarah Ferguson kisebbik leánya több éves kapcsolatot törvényesített ezzel a friggyel. Eugéniát élete végéig megilleti királyi hercegnői cím és megszólítás. A hölgy egyébként egy kortárs művészeti galériában dolgozik, hiszen  művészettörténetet, angol irodalmat és politológiát tanult az egyetemen. Nővére a 30 éves Beatrix, aki nyolcadik helyen áll a trónöröklési rendben, még mindig hajadon.

Ez a második brit királyi esküvő ebben az évben. A pár ugyanazon a helyszínen házasodott meg, ahol Harry és Meghan májusban, vagyis a Windsor kastély patinás Szent György kápolnájában. Rob Van Helden, londoni virágüzlet tulajdonos díszítette fel az esküvő helyszínét rózsákkal, hortenziákkal, dáliákkal és bogyókkal. Őszi kompozíciójának virágai a királyi palota pompás kertjéből származtak.

A ceremónián a 92 éves II. Erzsébet királynő, sőt a 97 esztendős Fülöp herceg is megjelent. Hollywood csillagai közül Demi Moore, Liv Tyler, a modell Kate Moss, valamint Naomi Campbell  is részt vett esküvőn. Eljött a pop énekes Robbie Williams is, akinek csemetéje, Theodora Rose koszorúslányként villogott az esküvőn.
A menyasszony szülei fizették a ceremónia költségeit. A királyi család pedig a virágok, a ruhák és a szórakoztatás árát finanszírozta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz