FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 

 

q

Kié Németország?

Eurázsia vagy Eurábia?
 

 

A brüsszeli Európai Parlament feltűnően emlékeztet Bábel tornyára. Véletlen? Ki tudja. Tény, hogy a zűrzavart már sikerült megteremteni.

Van egy réteg minden országban, amelyik boldogan kiszolgálja a nyugati, állítólagos demokráciák vezetőit, mert csak így juthatnának irányító szerephez. Ez a réteg az úgynevezett komprádor burzsoázia. Demokratikusan ugyanis már nem választanák meg a pártjaikat. Ezt azonban soha nem ismerik el, és beletörődni sem tudnak a közakaratba.
A nyugati karvalybankárok fegyvere a migráció, amivel megpróbálják térdre kényszeríteni azokat, akik ellenállnak az adósságcsapdás világhatalomnak. A kiszolgálóknak a nyugati tőkés körök garantálják az egyes agonizáló országok feletti hatalmat. Lásd Görögország és Olaszország.

Németország a vezetője ennek a spekuláns tőkés rendszernek, ami nem független, hiszen a Rothschild-bankok uralják. A hangzatos nevű pénzintézetek mögött ugyanis a bankárcsalád tagjai bújnak meg. Korábban csak úgy nevezték őket, hogy a "láthatatlan kéz". Szerencsére már nem csak a kéz látható. (A cikk végén tételesen felsorolom a pénzintézeteket.) A német állam folyamatosan hitelek felvételére kényszerül, hogy adósságát törleszthesse, ezen az ügyleten azután hatalmasat kaszálnak az úgynevezett német bankok, amelyek valójában Rothschild intézmények. Akkor kié is tehát Németország? A kérdés költői.

wFontos, hogy ne csak az államokat adósságcsapdában tartó bankárokat lássuk, hanem a nemzetközi összefüggéseket is. A líbiai vezetőt, Kadhafit például azért ölték meg, mert nem akart bábként működni. Országát szétzúzták. Szaddam Hussein volt az első elnök, aki megtagadta, hogy a kőolaj és gáz árát dollárban számolja el, ezért indult többek között háború Szíria ellen. Kína és Oroszország sem akarja, hogy ez az ócska trükk tartsa el a nyugati bankházakat, hiszen a kötelező pénzváltással minden eladásból részesednek. Ez az uzsorás rendszer, akit egyszer beszippant, azt többé már nem engedi el. Bőrükön tapasztalták ezt a devizahitelesek is. A kufárdemokráciák irányítói viszont kifogyhatatlanok az ötletekből, ha a profitjukról van szó.

Manapság egyes államok koholt vádak alapján bátran megtámadhatnak más országokat, és eközben azt állítják, mindez azért történt, mert nem elég demokratikus a rendszerük. Nyilván a támadók a demokraták. A régi felségárulási pereket idézi ez a szituáció. Azt sem kellett érdemben bizonyítani, viszont fő- és jószágvesztéssel járt.
Nem mindenki tudja, de valójában energiaháború zajlott Ukrajnában, hiszen az orosz vezetékeken átfolyó olaj és gáz egy részét az ukrán vezetés egyszerűen eltulajdonította, majd olcsón értékesítette a megbízók számára. Pontosan úgy jártak el, mint a Clintonék által létrehozott ISIS terrorszervezet, ami a szíriaiak energiaforrásait lefoglalta, és olcsón eladta. A többi szemfényvesztés.
A kufártőke szerint az engedetlen országokat meg kell büntetni, mert jobb életet akarnak az állampolgáraiknak garantálni. A piszkos munkát a bankárok által hatalomra juttatott európai politikusokkal végeztetik el, akik eközben felkent demokrataként parádéznak.

Már jól látszik, mi zajlik a világban, és az is, hogy miért történik mindez. A bankok és a multinacionális vállalatok mindenáron, mindenütt a válatszott kormányok fölé akarnak kerekedni, és szeretnék átvenni a teljes irányítást. Csak olyan kormány számít demokratikusnak, amelyik azonnal átadja a spekuláns nagytőkéseknek az ország energiakincseit és más egyéb javait.
Most az a gondjuk, hogy a nagy ázsiai országok nem sétáltak be a nyugati bankárok ravaszul megtervezett csapdáiba. A saját útjukat akarják járni. Ám a bankárok vérebei rárontanak a velük szimpatizáló országokra, és eközben özönlenek a migránsok Európába, akiket a kontinens lakóira akarnak erőszakolni, és velük eltartatni. Ehhez pedig újabb hitelek felvételére kényszerítenék a kormányokat. Nekik ez meglehetősen jó bevétel. Két megabank kínál hiteleket minden országban szerte a világon, a Világbank és az IMF. Az első a világ legnagyobb banki családjainak közös tulajdona, a Rothschildokkal az élen, míg a második kizárólagosan a Rothschildok irányítása és befolyása alatt áll.

A migránsok pedig mindaddig jönnek, amíg térdre nem kényszerítik a világunkat, hiszen valójában szüntelen, megállíthatatlan politikai zsarolás zajlik. A német Prof. Dr. Gunnar Heinsohn szerint "A következő 35 évben, mintegy 250 millió gazdasági migráns érkezhet az EU-ba." Szerinte a bevándorlók hulláma Afrikából és Ázsiából még nem érte el a csúcspontját, mert ez egy hosszú folyamat. Ez még az Obama-terv része, hiszen ily módon akarta drasztikusan csökkenteni Afrika lakosságát.
A nemrég még utópikusnak tűnő Eurábia gondolata, amin egyesek jókat derültek, hogy ez micsoda ostobaság, ma már tény. Ráadásul a kormányok fölé tornyosuló bankrendszer irányítói nem hagyják nyugton élni az őslakosokat, nem tűrnek ellentmondást, mert náluk ez a demokrácia, és "nem tudhatjuk, honnan uszulnak ránk új ordas eszmék".

 

 

Íme, az úgynevezett németországi bankok listája:

Stanley Morgan Bank (Rothschild)
UBS Warburg Ag (Rothschild)
Dresdner Bank (Rothschild)
Bajor Hypothekenbank (Rothschild)
Merril Lynch Capitalges (Rothschild)
Salomon Brothers (Charles Barney és Edward B. Smith bank, most Investmen Group Citibank)

Német szövetkezeti bank
Landesbank Baden Württernberg a (Rothschild)
BayernLB  (Rothschild)
Hessen Bank
BNP Paribas Hollandia (Rothschild)
ABMAmro Bank (Rothschild)
Societe Generale (Rothschild)
Bankgesellschaft Berlin (Rothschild)
Credit Suisse (Rothschild)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz