FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

 Ékszereket loptak Párizsban Savoya hercegétől

 Emanuele Filiberto di Savoya herceg és színésznő felesége, Clotilde Courau betörés áldozatává vált párizsi appartmanjában a közelmúltban. Olaszország utolsó királyának, II. Umbertónak az unokája és felesége nem tartózkodott otthon, amikor a tolvajok behatoltak az épületbe. Az ellopott ékszerek közül a legszebbek félmillió euró értékűek. A herceg szerint olyan ez, mintha évket vettek volna el az életéből. A tolvajok eltulajdonították a feleségének az eljegyzési gyűrűjét is. "Csak keserűség maradt a lelkünkben" - nyilatozta a 47 éves herceg. Szerencse a bajban, hogy lányaik, Vittoria és Luisa nem tartózkodtak Párizsban.

Egyelőre zajlik a nyomozás, de a biztonsági erők úgy vélik, hogy a házaspár jólértesült, hivatásos betörők áldozatává vált. A rendőrség szerint ilyen típusú betörést ritkán követnek el amatőrök, hiszen az ékszerek eladáskor felismerhetők. Éppen ezért megfelelő orgazdahálózattal kell rendelkezniük a tolvajoknak.
Emanuele Filiberto és Clotilde Courau francia színésznő 2003 óta házasok. A család Monte Carlóban él a Monacói Hercegségben.

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz