FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

Fonda családja


 

Jane Fonda amerikai színésznő, a fitneszhullám alapítója és lelkes politikai aktivista már 81 éves. A kétszeres Oscar-díjas filmsztár két saját gyermeke is a filmszakmában kereste a boldogulást. Örökbefogadott leánya viszont íróként vált sikeressé.

 

Vanessa Vadim, a híres francia rendező Roger Vadim és Jane Fonda gyermeke   Párizsban született. Vanessa szülei 1965-ben házasodtak össze, de nyolc évvel később már el is váltak. A jelenleg 51 éves Wanessa francia-amerikai-rendező és operatőr. Eddig főként rövid dokumentumfilmeket készített.  Vanessa Vadim egyáltalán nem aktív a közösségi médiában. Nincs hivatalos Twitter, Instagram és Facebook fiókja.  Első házassága Mark Arnettel nem tartott sokáig. Jelenlegi férje Paul Wagoner, akivel 2010-ben kötött házasságot. Vanessának két gyermeke született, két különböző férfitól. Fia, Malcolm Vadim 1999-ben, lánya, Viva Vadim 1989. októberében látta meg a napvilágot.

 

 

 

Fonda fia, Troy Garity 45 éves és sikeres színész. Édesapja, a politikai aktivista Tom Hayden, de dédnagyapja vezetéknevét viseli. Garity az általa alapított Los Angeles-i erőszak- megelőző csoportnak, a Homies Unidosnak az elnöke.  Felesége, Simone Bent amerikai színésznő és aktivista. Ebben a családban ugyanis mindenki szorgalmasan politizál.

 
Fonda örökbe fogadott lánya, Mary Luana Williams amerikai társadalmi aktivista, író 1967 október 13-án született. "Az elveszett lány" című könyvében saját életét tárta az olvasók elé. Fondával 1978-ban találkozott, akit annyira megrendített a lány története, hogy örökbefogadta. Tény, hogy Mary hányatott és nehéz sorsú volt, ezért másokról sem feledkezik meg. Az általa alapított "Lost Boys Foundation" szervezet fontos karitatív tevékenységet végez.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz