FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


Franciaország első hölgyei!

 

 

 

 

 

Carla Bruni-Sarkozy az egykori francia elnök, Nicolas Sarkozy exfelesége már nem akar tanácsot adni Brigitte Macronnak az új életviteléhez, mert kissé nagyképűnek találja. A még mindig szépséges Carla 49 éves, és az idén megjelenik ötödik nagylemeze, valamint annak első angol nyelvű kiadása is.
Carla kislánya, Giulia Sarkozy már elmúlt öt éves, anya és gyermeke sok időt tölt együtt. Nemrég ért véget közös, vidám nyaralásuk Marokkóban. A hajdani first lady kedveli Marrakesh fűszeres, színes világát. Carla a kis Giulia miatt sokszor szervez közös programot volt férjével.
Bruni első házasságából származó fia, Aurélien is szépen cseperedik, nemsokára 16 éves lesz, és valóságos kis tudós. Apja, Raphaël Enthoven televíziós műsorvezető. A fiú a paleontológia lelkes híve, és feltűnően aktív a YouTube-on, ahol filmekben beszél például az evolúciós konvergenciáról, továbbá más fontos elméleti témákról. Már legalább 25.000-en követik és érdeklődnek munkássága iránt. Úgyhogy Bruni elégedett életével, és továbbra is ambiciózus hölgy, akinek második házassága, érdekes módon, volt férje elnökségéig tartott.

 

 

François Hollande 2012-től 2016-ig töltötte be az elnöki tisztet. Exélettársa, Ségoléne Royal környezetvédelmi miniszter, akivel több. mint 30 évig élt együtt, és négy gyermekük született, Thomas, Clémence, Julien és Flora. Thomas (1984) ügyvéd, Clemence (1986) belgyógyász, Julien (1987) rendező és Flora (1992) pszichológushallgató.

 

 

 

Hollande 2007-ben bejelentette a szétválásukat, Valérie Trierweiler, újságíróval való kapcsolata miatt. Mivel Valérie sem házastársaként élt mellette, ezért Franciaországnak lényegében nem jutott first lady. Ez a kapcsolat sem bizonyult tartósnak, hamarosan útjaik elváltak. Új partneréről, Julei Gayet színész-rendezőnőről sokat publikáltak a francia újságírók. A hölgy jelenleg örül, hogy véget ért Hollande elnöksége. Úgy érzi, így legalább visszanyerték a szabadságukat. Kétségtelenül bonyolult és kényelmetlen időszakon jutottak túl. Rebesgetik az esküvőt is, de az egykori elnöknek nem erőssége a házasságkötés. François Hollande egyébként 2 millió dolláros nettó vagyonra tett szert az elmúlt években.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hollande ugyan first ladyt nem adott Franciaországnak, de feleségek nélkül is meglehetősen népes családot mondhat magáénak.

 

 

 

 

Brigitte Macronnak a jelenlegi már a második házassága. Kezdetben középiskolai tanárként irodalmat és latint tanított. Először férjhez ment André-Louis Auziére bankárhoz 1974-ben. Három gyermekük született, Sébatien Auziére(42) mérnök, Dr. Laurence Auziére-Jourdan(40) kardiológus és Tiphaine Auziére(33) ügyvéd.


 

 

Brigitte elvált 2006-ban, és már a következő évben, 2007-ben feleségül ment Emanuel Macronhoz. Ismét egy bankárt választott, akit időközben szerencsésen elnökké választottak. Most a first lady igyekszik megfelelni új szerepkörének.

 

 

 

 

 

Brigitte fia, Sébastien csak egy évvel fiatalabb, mint Emmanuel Macron, aki 43 esztendős. Sébastien Auziére felesége, Christelle is érdekes módon kicsit idősebbnek tűnik a férjénél.

 

 

 

 

 

A csinos Laurence, Brigitte idősebb leánya már három gyermek édesanyja.
A francia first lady pedig hét unokával büszkélkedhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz