FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 


Gazdag emberek, szép feleségek

 

 

 

Jim Clark és Kristin Hinze

 

 

 

James "Jim" Clark ismert számítógépes tudós és vállalkozó. A texasi születésű milliárdos a világhírű Netscape számítástechnikai cég megteremtője. Jim Clark, a komoly üzletember is leborul a női szépség előtt, ezt igazolja az tény, hogy Kristin Hinze-ét választotta feleségül.

 

 

Kristin modell és színésznő, egyébként Russel Hinze ausztrál politikus unokája. A modell 29 éves koráig már háromszor elvált, mert nem találta az igazit. Jelenleg 37 esztendős, és úgy tűnik megállapodott 72 éves férje mellett. Házasságukból eddig két lányuk született. Jim olyan életet garantál feleségének és gyermekeinek, amilyet Kristin elképzelt.

 

 

 

 

 

 

Andrej Melnyicsenko és Aleksandra

 

Andrej Melnyicsenko a fehérorosz származású milliárdos a 11-dik leggazdagabb ember Oroszországban. Melnyicsenko az MDM csoport társalapítója.
Felesége, Aleksandra Belgrádban született, édesapja szerb, édesanyja horvát származású. A csinos hölgy 15 éves kora óta dolgozik modellként, és 17 esztendősen vált popénekessé Oroszországban. Sandra a Francia Riviérán találkozott Melnyicsenkóval, és 2005-ben kötöttek házasságot. A lakodalomba olyan zenészeket hívtak meg, mint Jennifer Lopez és Whitney Houston. Jennifer Lopeznek például 2 millió dollárt fizetettek a fellépéséért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flavia Sampaio és Eike Batista

 

Eike Batista, a német-brazil származású milliárdos az EBX csoport elnöke. Ez a konglomerátum a bányászatban, továbbá az olaj- és a gáziparban működik. Batista sok bevételre tett szert a vállalataiból, jelenleg a leggazdagabb embernek számít Brazíliában.

A milliárdos Batista felesége a brazil, forróvérű Flavia Sampaio. A tökéletes alakú lány egyébként ügyvéd, de inkább modellnek, vagy egy filmsztárnak látszik. A házaspárnak egy kisfia született Balder Batista.

 

 

Mégsem fenékig tejfel az életük, mert 2017 januárjában Eike Batista vizsgálati fogságba került, korrupcióval és pénzmosással gyanúsítják. Egyelőre még nem ért véget az ügy. A vizsgálat szerint, Eike állítólag több millió dollár kenőpénzt fizetett Sérgio Cabralnak, Rio korábbi kormányzójának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz