FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 


Butler szünet nélkül forgat

 

 

 

Gerard Butler Skóciában és a skandináv Hebridákon forgatta 2017-ben egyik új filmjét, a "Keepers" sorozatot. A produkciót a Flannan Isle rejtély inspirálta, amely szerint egykoron három ember lakott az apró szigeten, a világítótoronyban, ahonnan eltűntek, és soha nem találták meg őket. Az alkotás érdekesnek ígérkezik. Gerard Butler ezúttal is nagyszerű, de külsejét megváltoztatta a film kedvéért. A még csak 47 esztendős színészt a jelentős túlsúly öregíti, és emiatt elveszítette eredeti karakterét.

A skóciai, ír katolikus családban született Butler rendkívül sokat foglalkoztatott sztár. Alig, hogy végzett a "Keepers" sorozattal máris elkezdte forgatni Atlantában a "Den of Thieves" akció-thrillert, amelyben egy kemény zsarut alakít, aki semmitől sem riad vissza, még a szabályok megszegésétől sem. Ezt az alkotást január 18-tól vetítik a mozikban. Ebben a produkcióban Gerard már ismét a régi karcsú fickó.

Mindig elbűvöl a nagyszerű színész játéka, de számomra mégis az "Attila, Isten ostora" címszerepében nyújtott alakítása a legemlékezetesebb. Az ír sztár Attilát, a hunok vadságában is lenyűgöző, legendás vezérét alakította. A bátor, zabolátlan szerep tökéletesen illett akkori személyiségéhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz