FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 


Richard Gere panaszkodik

 

 

 

A 68 éves Richard Gere még mindig jóképű. Az amerikai színész buddhistaként úgy tartja, hogy az életben mindennek lejár egyszer az ideje, beleértve karrierjét is. Ennek ellenére már 40 éve állja a sarat a showbizniszben, de semmi jelét nem mutatja a visszavonulásnak. Azt mondja, hogy a nyugdíjazás nem szerepel a tervei között, vagyis elméletét saját életére nem vonatkoztatja.

 

Eddig két házassága bomlott fel. Cindy Crawfordot 1991-ben vette feleségül, majd 1995-ben elváltak. Carey Lowell modell-színésznővel 2002-től 2013-ig tartott a házassága. Ez utóbbi kapcsolatból született fiuk, Homer James Jagme Gere, aki már 17 esztendős. A nevekkel jól ellátott utód részben nagyapja után lett Homer, a tibeti eredetű Jagmét pedig apja lelkes Tibet-imádatának köszönheti. Richard ugyanis elkötelezett buddhista, és barátja a dalai lámának. Mindenütt megpróbál a tibetiek ügyében eljárni, ezért gyakran bírálja a kínai politikát. A sztár együtt nyaralt az idén Olaszországban a fiával és spanyol származású barátnőjével, Alejandra Silvával(34).

          


 

Gere még mindig kap szerepet annak ellenére, hogy szerinte Hollywoodban már nem foglalkoztatják. Nemrég állítólag azért nem akartak vele filmet készíteni, mert Tibetet támogatja, és a kínai kormányt kritizálja, és a szereplését a kínaiak ferde szemmel néznék. Tény, hogy a korosodó filmsztárok alkotó tere is a egyre jobban beszűkül, bármilyen fiatalosak is maradnak. Kína vezetőit pedig nem különösebben érdekeli, hogy Richardnak mi a véleménye Tibetről. Viszont, jó ürügy, ha valaki nem akarja foglalkoztatni.

Richard Gere 2013 óta kínálja eladásra tengerparti házát. Először 65 millió dollárban állapította meg a vételárat. Ám nem talált vevőre. Majd többszöri változtatás után tavaly 36,5 millióra csökkentette. Talán most szerencsével jár. A ház hatalmas és a kilátás páratlan.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz