g

e

 

Gerard Butler feleségül vett egy spártai nőt

 

 

 

Gerard Butler skót színész néhány hetet karanténban töltött a görögországi Spártában, ahová azért érkezett, hogy a lángot vigye a 2020-as olimpiai játékok megnyitásához. Az ország határait azonban hirtelen lezárták, és Butler arra kényszerült, hogy a régióban maradjon. A sztár állítólag találkozott egy helyi 28 éves nővel, Toula Sidiropoulou-val. A hölgy családja sikeres helyi pékséget üzemeltet. A família közismert és népszerű a környéken, mivel Toula apja egykor könnyűsúlyú ökölvívó bajnok volt.

A híres filmsztár és barátnője együtt vonult karanténba, és egy helyi hegyi házban vészelte át a kritikus időszakot. Az elzártságban jó alkalom nyílt arra, hogy megvizsgálja a fiatal pár, hogy a kapcsolatuk valóban működhet-e? Miután Butler és Sidiropoulou kéthetes bezártsága véget ért, és mindketten tünetmentesnek bizonyultak, úgy döntöttek, hogy összeházasodnak.
A " Greek Reporter" szerint az esküvő rendkívül bensőségesre sikeredett, hiszen a papon kívül csak Toula két testvére jelent meg tanúként a szertartáson. A hölgy szülei áldásukat adták a frigyre, de nem vettek részt az ünnepségen, mivel koruk miatt a koronavírus magas kockázatú csoportjába tartoznak, ezért egyelőre még karanténban töltik napjaikat.
Még senki sem tudja, hogy Butler Görögországot választja-e állandó tartózkodási helyként a jövőben, hogy felesége családja közelében élhessenek, vagy Los Angelesbe viszi párját. Egyelőre erről nincs információ.

Gerard Butler játszotta a "300" című filmben Leonidasz spártai királyt:

f

 

 

 

Archívum Kapcsolat