FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 


 

 

A néhai monacói hercegné legkisebb unokái is felnőttek

 

 

A korán elhunyt Grace Kelly két legfiatalabb unokája már tinédzserkorú napjainkban. Stephanie monacói hercegnő legkisebb gyermeke, Camilla Gottlieb 19 esztendős. Még mindig Monacóban él, ahol nagybátyja, Albert herceg és felesége, Charlene uralkodik. Camilla nem tartozik a monacói trónörökösök sorához, mivel a születésekor a szülei nem házasodtak össze. Az apja Jean Raymond Gottlieb, Stephanie hercegnő egykori testőre, noha a gyermek születési anyakönyvi kivonatában nincs feltüntetve az apa kiléte.

 

Camilla Gottlieb tartja a kapcsolatot az apjával, ezt bizonyítják a közös fotók is. Érdekes azonban, hogy Stephanie hercegnő az egész monacói fejedelemségben nem talált vonzóbb férfit egykori alkalmazottjánál.

 

 

 

 

 

 

 

Stephanie nővérének, Caroline Hannover hercegnőnek a legfiatalabb csemetéje is szépen cseperedik. Caroline mindig igyekezett lányát távol tartani a reflektorfénytől. Ennek ellenére a 17 éves Alexandra Hannover hercegnő lett a fotósok új kedvence. A közelmúltban valóssággal üldözték a párizsi divatbemutatókon, hogy fényképeket készíthessenek az ifjú hölgyről.

Alexandra pedigréje Camilla unokanővérével ellentétben kifogástalan, hiszen nemcsak édesanyja, de apja is hercegi származású.

 

 

 

 

 

 

A két eltérő lehetőségekkel bíró lány nagymamája, a néhai Grace Kelly, aki jeges szőke hajával, klasszikusan vékony csontstruktúrájával, és mélykék szemével meghódította a világot. Majd feleségül ment II. Ranier monacói herceghez. A reflektorfényben élő unokái most igyekeznek felmutatni valamit a genetikai örökségből.


A néhai Grace Kelly hercegné:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz