FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 


 

Grimaldi sasfiókok

 

 

 


 

 

II. Albert monacói uralkodó szép szőke felesége, Charlene egy szépséges ikerpárral ajándékozta meg a herceget. Gabriella és Jacques napjainkban már három éves. A kisfiú az anyukájára, a kislány viszont az apukájára hasonlít. A szőke Jacques Honoré Rainier herceg az első, testvére Gabriella a második helyre került az öröklési sorrendben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrea Casiraghi, Caroline Hannover hercegnő legidősebb gyermeke és a dúsgazdag Tatiana Santa Domingó (34) házasságából is két gyermek született. Sacha, a komoly kisfiú már öt éves, és az apjára hasonlít, a kislány, India 3 esztendős, inkább az édesanyja vonásait örökölte. A házaspár kiegyensúlyozott kapcsolatban él. Tatiana nettó vagyona 2,3 milliárd dollár, hiszen a hölgy édesapja Kolumbia második leggazdagabb embere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pierre Casiraghi, Caroline hercegnő középső gyermeke is jól házasodott. Felesége, a csinos Beatrice Borromeo (32) a nagy múltú, gazdag, olasz nemesi családja birtokolja a fantasztikus Borromeo szigeteket. Kisfiukról eddig kevés képet adtak közre, mert úgy vélik korai még számára a nyilvánosság. A kis Stefano Ercole Carlo 2017. február 28-án született.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Charlotte Casiraghi hercegnő a marokkói születésű Gad Elmaleh színésszel ugyan nem kötött házasságot, de kapcsolatukból megszületett Raphaël Elmaleh. A kisfiú 3 esztendős. A szülők még tartják a kapcsolatot, de Charlotte már új társat választott. Dimitri Rassam producer az új partnere, aki nemrég kinyilvánította, hogy házasságra készül a hercegnővel. Rassam(36 éves), Carole Bouquet és Jean-Pierre Rassam francia-libanoni producer fia. A férfi apja nyomdokaiba lépett, mivel szintén filmproduceri céget irányít.

 

 

Rassamnak az orosz szupermodell, Masha Novoselovától már született egy kislánya. Dimitri és Charlotte közelgő esküvőjüket tevezgetik.

Grace Kelly lányai, Caroline és Stephanie hercegnő mozgalmas életet modhatnak magukénak. Gyermekeiknek is szemmel láthatóan zajlik az élete. Caroline már többszörös nagymama, de Stephanie csemetéi még eléggé fiatalok. Az ifjabb hercegnő fia, Luise Ducruet azonban várhatóan hamarosan megnősül. Lányai azonban még nem gondolnak házasságra.

 

 

Íme a kis monacói hercegek néhai nagymamája, Grace Kelly hercegné, az egykori, szépséges amerikai filmsztár:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz